facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hoffs massage & hälsa

About

Är utbildad och diplomerad Medicinsk Massageterapeut och ceritifierad massör.

För tidsbokning eller frågor ring eller smsa mig på 0738-55 88 10

Story

För tidsbokning eller frågor kontakta mig på 0738-55 88 10.

30 minuter Svensk klassisk massage 280kr
45 minuter Svensk klassisk massage 380kr
60 minuter Svensk klassisk massage 500kr
90 minuter avkopplande helkroppsmassage 560kr

Paketpris
Tre stycken 60 minuters behandlingar för endast 1300kr!

30 Min Hot stone massage Rygg & Nacke 320kr
60 Min Hot stone massage 560kr
80 Min Hot stone massage 650kr


Svensk klassisk massage är en behandlingsmetod som är djupgående och läkande.
Här behandlas muskler, ligament, senor och bindväv i kroppen.
Genom strykningar och så kallade knådningar minskar spänningar och värk i muskler och leder.
Svullnader som orsakas av dålig lymfcirkulation avtar även med hjälp av massagen.
Den djupgående massagen ökar blodcirkulationen vilket leder till att musklerna kan återfå sin smidighet igen.
Oxytocin, det såkallade lugn och ro hormonet frisätts vid massage och har en avslappnande och lugnande effekt.
Vi sänker även våra stresshormoner och vårt immunförsvar blir starkare.

- Frans- och brynfärg inkl brynplock 230kr
- Färgning av enbart fransar eller bryn 150kr
- Brynplock 100kr



"I offer massage therapy and holistic, trauma informed/ body positive/ gender affirming bodywork. I welcome clients of all gender identities, all sizes, and abilities. I custom tailor each treatment, and depending on the session, I incorporate elements of myofascial release, deep tissue manipulation, trigger point therapy, gua sha/myofascial scraping, intraoral jaw work, relaxation techniques, and facilitated stretching to release pain, tension and stress from the body. Each session is a collaborative experience between the client and myself and therefor no two sessions are the same. Clients leave sessions more relaxed, with less pain, with better alignment and flexibility, and with more ease of movement"
Address: Espehögsgatan 22, 26253 Ängelholm
Phone: 0738-558810
City: Ängelholm
Zip Code: 26253


Reviews
Lena har djup kunskap om och respekt för människokroppen. Hennes erfarenhet och utbildning gör att hon kan dra nytta av de metoder som är mest effektiva för varje individ i nuet. Jag har blivit mycket hjälpt av Lenas arbete sedan jag började träffa henne för över fem år sedan i september 2018 efter en höftoperation i maj, och jag fortsätter att träffa henne regelbundet för olika problem och för allmänt kroppsarbete. Jag känner mig helt trygg med Lena. Hon lyssnar på mig och på min kropp. Lena samarbetar och checkar in under hela vår tid tillsammans. Hon är alltid helt fokuserad och närvarande inför vad som än dyker upp. Hennes arbete är känsligt, skonsamt och utomordentligt effektivt. Lena är jordnära, intelligent, snäll, har ett underbart sinne för humor, och hennes stora mänsklighet är tydlig i varje interaktion. Jag är så tacksam för hennes arbete och för allt hon ger.
Lenas expertis i att identifiera vad som behöver uppmärksamhet i kroppen är fantastisk och effektiv. Hon har hjälpt mig att hitta varaktig lindring från smärta som jag har haft i flera år på bara några få möten. Lena kommunicerar under hela sessionerna för att kolla in dina komfortnivåer, ger skonsam vägledning och balanserar det hela med ett underbart sinne för humor. Hon är otrolig och jag är väldigt tacksam för henne.
Jag kan inte överskatta precisionen och djupet i Lenas kunskap om människokroppen. Hon är en riktig partner i din vård och ger verklig uppmärksamhet, kommunikation och en mängd erfarenhet till sitt arbete. Det finns verkligen ingen ersättning när du väl hittar henne. Hennes arbete är djupgående och lindrande. Tack Lena!
Jag har träffat Lena i ungefär två år och det har förändrat mitt liv. Hon har "låst upp" smärta som jag har hållit fast vid i flera år. Hon är en så begåvad, intuitiv, omtänksam person. Verkligen den bästa karossen, i den vackraste miljön, som du kommer att hitta.
Otrolig. Jag har verkligen komplicerade smärtproblem från flera ryggoperationer och Lena vet hur man arbetar med det så skickligt. Jag har mycket oro över att bli berörd runt mina operationsplatser på grund av att jag är skadad och inte lyssnad på av PT:s. Men Lena är så tålmodig och respektfull och intuitiv att jag vet att jag är säker och bokstavligen i goda händer.
Lenas expertis är ovärderlig. Hon är en otroligt skicklig finjusterare av människokroppar. Hon arbetade på min kropp med sådan precision, intuition och avsikt och jag har aldrig upplevt så mycket smärtlindring och konsekvens från någon kroppsarbetare. Vid ett tillfälle hade jag haft en tvetydig skarp smärta i mina revben och hon kunde lugnt och noggrant peka ut problemet. Efter passet kunde jag sova på sidan igen utan att uppleva den skarpa smärtan. Detta var en enorm lättnad eftersom det var en smärta som inte försvann oavsett hur mycket rörlighet jag gjorde på egen hand. Om du letar efter en mycket kompetent kroppsarbetare som verkligen kan sina saker, gå till Lena.
Jag har träffat Lena två gånger i månaden i nästan ett år och det har hjälpt mig oerhört. Jag kan inte rekommendera Lena nog. Jag har domningar som brukade löpa hela vägen ner på mitt högra lår på sidan, men under månaderna har Lena hjälpt så mycket till den grad att det nu bara är ett litet avsnitt som fortfarande är påverkat. Mirakelarbetare!!! Älskar älskar älskar Lena!
Lenas kaross innehåller en kombination av vetenskap och anatomi baserad disciplin, och vad jag bara kan kalla intuition. Hennes medfödda förståelse för människokroppen och hur smärta lever i våra dödliga spolar är uppenbar, och hon lyssnar utan fördomar. Förutom hennes mycket kompetenta kroppsarbete, icke-dömande attityd och fantastiska lyssningsförmåga, gav hon mig också råd om hur jag skulle bota min smärta framöver. Hon insåg att kroppsarbete är en värdefull del av en hel praktik och gav mig läxor. Hon är helt klart investerad i min läkningsprocess.
Lena Kassof är faktiskt en mirakelarbetare. Jag har träffat henne 4 gånger nu och varje gång hon jobbar på mig får hon mig att må 100 gånger bättre. Jag hade en sönderriven rotatorcuff för några år sedan och jag träffade en fysioterapeut för 3 olika sessioner [18 gånger totalt]. Jag har haft mer smärtlindring vid 4 besök hos Lena än vid alla 18 besök hos min sjukgymnast. Hon känner verkligen till musklerna, benen, nerverna, lederna och hur de alla rör sig och fungerar tillsammans, samt hur trauman och skador påverkar våra kroppar och psyken. Jag kan inte rekommendera henne tillräckligt. Om du har någon smärta eller skada eller bara behöver en fantastisk massage, boka en tid med henne. Varenda krona är värd det. Allvarligt.
Lena har arbetat med mig med min kroniska smärta och skador i flera år vid det här laget. Jag träffar henne regelbundet. Hon är så bra på att skräddarsy massagen efter vad du än behöver henne att göra, och jag lämnar alltid känslan av att vi arbetat tillsammans för att få mig till en plats som gör att jag kan må bättre på mitt fysiskt krävande jobb.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Hoffs massage & hälsa.

ängelholm massage service

opening hours, reviews, map, satellite view. Hoffs massage & hälsa address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Hoffs massage & hälsa. On this website you can share your comments and experiences about Hoffs massage & hälsa with other people.

to add Hoffs massage & hälsa map to your website;



Similar places near
Friskvårdskliniken Friskvårdskliniken 146 meter Professionellt
Pure Training Pure Training 562 meter PURE Training - Bästa träningen efter era förutsättningar. Oavsett om du är bra eller...
Kinesisk medicin Ming Xue Kinesisk medicin Ming Xue 592 meter Kom till Ming och kände mig ledsen, trött och uppgiven. Mötte en rar och ödmjuk tjej....
Ängelholms Massage Ängelholms Massage 744 meter Vägrar lämnar rummet när han har kvinnliga kunder när dom bytar om. Drar även ner byx...
Sassas Sassas 869 meter Welcome to Sassas Facebook page where you can keep updated with all our News, Deals a...
Engelholms Friskvård och Massage Engelholms Friskvård och Massage 908 meter Mycket trevlig och kunnig personal.
Spiro Friskvård Spiro Friskvård 935 meter Spiro Friskvård erbjuder behandlingar i Rosenmetoden och Helande Ansiktsmassage och v...
Spira Hälsocenter Spira Hälsocenter 1 km Hälsocenter för inre och yttre hälsa Boka: www.timecenter.com/spirahalsa
Angelness Angelness 1 km Hej och hjärtligt välkommen! Jag erbjuder dessa behandlingar: Samtalsterapi/Personlig...
Engelholms Fysioterapi Engelholms Fysioterapi 1 km Eva Hammarlund är väldigt kompetent och bra att ha att göra med, rekommenderas varmt....
Perfect Skin by Margit Perfect Skin by Margit 1 km Värt att åka från Göteborg för att få fina resultat av Erika. Man blir omhändertagen ...
Home of beauty Ängelholm Home of beauty Ängelholm 1 km Duktig. Bra information.
Massage - Jennie Petersson Massage - Jennie Petersson 1 km Jag är Diplomerad massör och utbildad vid Hälsoteket i Malmö. Jag har en liten mysig ...
Wargenklinth Massage Wargenklinth Massage 1 km Magnus Wargenklinth, Diplomerad massör med kundåterkoppling. Egenanställd. Ingen ko...
Victoria.Clinic Victoria.Clinic 1 km CERTIFIERAD OCH UTBILDAD FILLERBEHANDLARE
Siam Goldfinger Thai massage Siam Goldfinger Thai massage 1 km Trevlig bemötande och duktiga. Fick t.o.m kaffe och banan muffins efteråt.