facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hofors GK

Address: Långnäsvägen 20, 813 91 Hofors
Phone: 0290-852 40
City: Hofors
Zip Code: 813 91



related searches: Gävle Golf Club
Similar places near
Hofors Lodge Golfresort Hofors Lodge Golfresort 24 meter Kombinera ett fantastiskt boende med rundor på en av Sveriges vackraste golfbanor
Hofors Ridsällskap Hofors Ridsällskap 3 km Gott om bra och trevliga ledare som kan hjälpa till när det behövs. Gott ledarskap fö...
Sporterian Sporterian 5 km Vi är ett sportbibliotek för gratis lån av idrottsutrustning. Vi tar även emot begag...
Hofors Shotokan Karate Hofors Shotokan Karate 5 km Härlig träning med bra ledare! Så kul!
Reviews
En riktigt vacker bana, riktigt vacker. Vissa hål torde vara med och tävla om Sveriges finaste. Välskötta greener och fairways. Billiga golfbilar. Trevlig personal och skön stämning. Liten men bra shop. Restaurangens meny behöver dock ett lyft.
Mycket vacker plats Enormt god mat samt god kännedom om ingredienserna Personalen är mycket trevlig En plats vi rekommenderar och gärna återvänder till
En spännande bana med många klurigheter. Skulle behövas dropprutor på några hål.
Golfrestaurangen har mycket god mat. Härlig miljö och trevlig personal. Rekommenderar ett besök för maten och miljön, menj även för en suveränt fin bana om man spelar golf.
Galet vacker bana i väldigt fint skick. Bra pris på greenfee också. Det här är en pärla. Missa inte ett besök här.
Den vegetariska pastan till lunch var penne med ostsås enda vegetariska alternativet, pastan var tyvärr överkokt och inte så mycket smak. Pommesen till club sandwich vad dock goda! Får poäng för fin utsikt och trevlig personal.
Fantastisk plats. Så underbar natur vid vattnet. Mycket välgjord och väl underhållen anläggning. Rekommenderar många besök med hunden under senhösten, vintern och våren. Så fort snön försvinner och hela sommaren till november är det tyvärr fullt med golfare på anläggningen. Då går vi i skogen, hunden och jag. Så stolt över vår fina golbana som lockar besökare året om.
Mycket fin anläggning. Bra bana. Restaurang, golfshopping, hus för övernattning, bra ytor för husvagnar samt padelbana.
Fruktansvärt dåligt skick på tees, fairways och greener. Sämsta golfupplevelsen på många år. Känns som man gett upp fullständigt då man inte heller försökt så in nytt gräs. Kommer inte bli spelbar i år och i frånvaro av aktiva åtgärder är jag tveksam även till kommande år.
Trevligt, men lite besviken på greener. Stora tunga fordon har lämnat spår.
Comment on this business

to add Hofors GK map to your website;