facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hoforshus AB

Hoforshus AB

About

Välkommen till mötesplatsen för boende i Hofors kommun.

Story

Hoforshus äger och förvaltar ca 1100 lägenheter, Hofors kommuns lokaler och även kommersiella lokaler. Hoforshus ansvarar även för drift och underhåll av gator och vägar i kommunen samt grönytor.

Hoforshus är Hofors kommuns allmännyttiga bostadsbolag som även förvaltar kommunens lokaler, kommersiella lokaler samt ansvarar även för drift och underhåll av gator och vägar i kommunen samt grönytor. Alla lägenheter och lokaler är hyresrätter.

Vi har regler för vad som får publiceras på vår Facebooksida. Det är inte tillåtet att publicera (eller länka till) personuppgifter, sexistiska yttranden eller andra trakasserier, våldsskildringar, pornografi, politiska eller religiösa budskap, material som skyddas av upphovsrätt, innehåll som betraktas som uppvigling eller hets mot folkgrupp, eller som på annat sätt strider mot svensk lagstiftning, reklam eller marknadsföring samt irrelevanta kommentarer till inlägg.
Mail och inlägg svarar vi på under kontorstid.

Vi ber dig också att tänka på att ha ett vårdat språk. Sk trollning är inte tillåtet. Inlägg som bryter mot våra regler kommer att tas bort.

Tänk även på att inte dela känslig information (personuppgifter och liknande) genom våra sociala medier. Se även Facebooks generella användarvillkor.

Address: Rönningsgatan 9, 813 34 Hofors
Phone: 0290 - 77 18 40
City: Hofors
Zip Code: 813 34



related searches:
Reviews
Utsugare som försöker med allt for att få en extra krona när man flyttar ut
Vi är strömlösa i Torsåker till och från.Fy fa...n vilken dålig service, och det ska man betala för.
En trevlig kommun.
BRA PERSONAL TREVLIGT BEMÖTANDE
Trevlig personal
Trevlig personal
Comment on this business

to add Hoforshus AB map to your website;