facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hofsnäs Herrgård

Hofsnäs Herrgård

About

www.hofsnas.se

Story

Smaka på Västsverige Restaurang i ett naturreservat vid Åsunden söder om Ulricehamn.



"Hofsnäs Herrgård har namnet Lindö i Birgit Th Sparres kända romaner Gårdarna runt sjön där det berättas om herrgårdsliv in på 40-talet. Platsen ligger vackert i Torpanäsets Naturreservat med fiskevänligt vatten på båda sidor nära sjön Åsunden. Herrgården ramas in av Hofsnäs vackra naturstigar utmed vattenkanten.Restaurang, kafé, boende, saluhall finns på Hofsnäs."
Address: Hofsnäs Herrgård, 51452 Länghem
Phone: 0325-40321
City: Länghem
Zip Code: 51452


Reviews
Jag har ingen aning om restaurangen. Området är mycket vackert. Men. Om du vill koppla av nära naturen och i tysthet, området nära restauranger är inte för dig . Platsen är populär. Varje gång var det någon som trodde att alla kom hit för att lyssna på hans musik.
Inte så erfaren serveringspersonal. Kakan jag var intresserad av hade ingen skylt vad det var för något, personalen visste inte vad det var. Tog en fudge med extremt beska lakritssmulor på. En kvinna kom fram när jag stod i kö, hade inte fått något av det hon beställt. Väldigt dyr meny i övrigt i jämförelse med vad upplevelsen ger. Tillgänglighet för rullstol: Rampen är jättelång och mycket lös grus som gör det svårt att köra, inte jättebra tillgänglighet vid borden. Knappen för automatisk dörröppning funkade inte.
Helt underbart ställe men mängder av promenadstråk och underbar naturMat: 5/5
Mycket vackert, varit där mycket. Barnvänlighet: Barnen kan springa fritt.
Otroligt god mat, fin miljö och trevlig personal. Var på bröllop och kan inte tänka mig en bättre upplevelse. Speciellt personalen måste jag säga är så otroligt bra. Jag kommer komma tillbaka hit igen många gånger!
Hofsnäs herrgård är en gammal anrik plats som har fungerat som servering i många år. Här serveras båda goda hemgjorda bakverk och vällagad mat. Tyvärr ingen "riktig" glass utan bara pin/strutglass osäker på fabrikat vilket drar ner betyget. Gott om sittplatser både ute och inne i vackra miljöer. Speciella tillställningar som afternoon-tea och julbord, mm, anordnas. Emellanåt bjuds det även på underhållning. I nära anslutning till herrgården finns en liten saluhall samt en hantverksbod. Dessa följer ej samma öppettider som herrgården vilket är dåligt anser jag. I saluhallen finns det kulglass från lejonet och björnen. Närområdet består av grönytor, skog, sjö och hagar. Platsen är belägen i ett naturreservat. Det finns grillplatser, vindskydd, fågelskådartorn och badplats. Fina vandringsleder samt möjlighet att fiska vid innehav av fiskekort.
8 personer strålande samman på mitten och då hamnade vi på Hofsnäs Herrgård. Vi har blivit serverade en toppenfin middag i så vackra omgivningar och sååå god mat, allt smakade utmärkt! Mycket trevlig och hjälpsam personal. Ett ställe att rekommendera!
Så mysigt ställe med god mat o mumsig fika.
Afternoon tea med allt tänkbart, både lite matigt och sött. Vacker miljö!Mat: 5/5
Fantastiskt fin miljö, en idyll! Bra promenadrundor i varierande längd som följer sjökant. Lätta att gå eller springa. Ena sidan precis längs med sjön och andra sidan träd och sly som skymmer sjön, men fint ändå. Morgonsol och kvällssol! Flera olika grillplatser. Allt väldigt rent, fräscht och välskött! Underbart god mat och fika i Hofsnäs herrgård! Bra parkerinsmöjligheter. Bra för alla åldrar. Funkar med barnvagn och rullstol. Besök och njut
Comment on this business

to add Hofsnäs Herrgård map to your website;