facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höganäs Sportcenter Fotbollsplaner KDFF

Address: Friluftsvägen 7 (KDFF), 263 54 Höganäs
City: Höganäs
Zip Code: 263 54


Reviews
De är jätte kul. Det finns så många roliga sporter dä
Mycket bra grejer för barn
I’ve only visited the pools and the steam sauna. I thinks the place is calm and nice. Not too expensive and child friendly.
Bra ställe lätt att hitta till bra med p-platser trevlig ställe
tycker detta är en toppen sporthall, simskolan här är fantastiskt med super bra och trevliga simlärare
Upplevelse att se dom tävlande. Vissa stolar hade inte stolrygg på läktaren.
Trots att jag fick ögoninfektion när jag badade här vill jag hävda att lokaler och utbud av poler med mera är mer optimalt för en barnfamilj än Filborna eller Badhuset på GA. Det här och Klippans badhus är bland de bästa i NV Skåne.
En bra och trivsam miljö att träna i. Gymmet har många möjligheter till varierad träning. Det är sällan köbildning vid maskinerna om man tränar mellan 13-16. Dom äldre kan träna vattengymnastik i varmvattenbassäng. Inne i badhuset så finns 4 pooler plus en bubbelpool och en ångbastu. Där finns mycket olika hallar för andra sporter så som ex fotboll , innebandy mm och där finns en bowlinghall också. Men där finns även PT, och många kampsports föreningar. Så passa på att besök om du aldrig varit där.
Bra sim och badbassänger, dock inte äventyrligt här. Barnbassängerna håller bra värme, något för kallt i simbassängerna. Fräsch omklädning, dusch och bastu utrymme, dock väldigt dåliga duschar, dåligt flöde med dålig kvalite och varierande värme från duscharna utan möjlighet att ändra temperatur. Dessvärre är det ofta inbrott i skåpen i omklädningsrummen. Stora möjligheter att utöva olika sporter i övrigt, två stora idrottshallar varav en med "större" läktare, gymmet ok men dock lite litet och tråkigt. Stor idrottsanläggning utomhus med möjlighet för street basket, friidrott, fotboll, paddel och även Park our, löparslinga. Dessutom gymnastikhall, bowlinghall med servering, kampsporter, solarie, kiosk. Bra parkerings möjligheter.
Comment on this business

to add Höganäs Sportcenter Fotbollsplaner KDFF map to your website;