facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Högby Spa och Konferens

Högby Spa och Konferens

About

Högby Spa och konferens, mellan Borensberg och Motala, inbjuder till Hamaminspirerat bad i lantlig miljö.

Story

Högby Spa och Konferens beläget på vacker landsbygd i västra Östergötland. Njut av vår goda värme i pooler och bastu. God mat och platsen för lugn och ro.
En mötesplats för kreativa möten med vacker natur inpå knutarna.

Address: Högby Gård, 59028 Borensberg
Phone: 0141-420 60
City: Borensberg
Zip Code: 59028


Similar places near
Borensbergs Gästgivaregård Borensbergs Gästgivaregård 5 km Vi åt stekt röding en lördag eftermiddag. Rödingen var välstekt men ordinär. Potatise...
Göta Hotell Göta Hotell 5 km Toppenservice kom 3 timmar gör tidigt, men fick rummet ändå. Gjorde plats för våra cy...
Göta Hotell Göta Hotell 5 km Litet mysigt hotell i klassisk stil bra sängar och rummet vi hade var med vacker utsi...
Reviews
Fantastiskt ställe med trevlig personal. Maten var super och Spaavdelningen va härlig. Nära naturen med höns/ kycklingar.Rum: 5/5
Den lugna trevliga atmosfären i spaavdelningen gör att man kan skaka av sig veckans bekymmer. När det dessutom följs av en fantastisk vällagad måltid serverad av trevlig och serviceinriktad personal blir fredagskvällen en höjdpunkt. Tack alla på Högby! Bodde inte över men spaavdelningen är lagom stor och väldigt trevlig. Mat och dryck: Ett kött-, ett fisk- och ett veg-alternstiv har varit tillräckligt varje gång jag varit där. Fantastisk mat!
Småskalig vardagslyx med supertrevlig personal. Här slipper man stå i kö till de olika badaktiviteterna. Efter en och en halv timme i värmande bad och ångbastu försvann alla spänningar och all värk. Därefter en underbart välsmakande middag med avancerade och komplexa smaker i en underbar harmonisk symfoni. Sköna sängar i mysiga små rum i stugor med alla bekvämligheter man kan behöva. Lantligt med får och lammungar som bräker vänligt och välkomnande. Rekommenderar en vistelse å det varmaste!
Underbart och romantiskt spa. Bokade ingen behandling utan bara badade, bastade och hade det förträffligt bra. Fler besök blir det!Tjänst: 5/5
Ett litet jättebra spa som vi gärna besöker igen. Trevlig personal, god mat. Rent och snyggt. Rum: Förmodligen finaste rummet!! Säkerhet: God säkerhet. Kändes bra.
Fruktansvärt dålig service. Barn som bedriver en spa-anläggning utan någon kunskap om service.Rum: 4/5
Fint. Speciellt när vi va så få på plats. Skulle kännas trångt om de vore några fler par men vi valde rätt dag. Soligt ute och då va de fantastiskt att sitta ute i poolen och bara prata. För varmt i jazuccin dock eftersom det var så vart ute just denna dag. Trevlig personal. Fruktfat bestod av några äpplen och päron i en skål. Allergisk mot det och hade kanske förväntat mig lite mer av en "fruktbuffe". Maten var god men lite lite mat. Annars jättenöjd.
Var hos er igen nyligen spa-lyx minst lika nöjda som senast. Supertrevligt med lösgående höns/kycklingar . Maten servicen och allt är av högsta klass ! Rum: 5/5
Omgivningen vid spa't är helt ok men skulle kunna göras mycket mysigare, den stora poolen på insidan är bra men av de fyra bubbelpooler som fanns på gården fungerade bara en och de hade extremt mycket klor i sig. Vi åt även middag på Högby spa, servicen är godkänd men inte mer, maten var dock god.
Vi tillbringade ett underbart dygn här. Spat är lagom stort för oss som inte är så mycket för varm bastu och varm pool. Mysiga utepoler och en stor pool inne som man kan simma i. Både middag och frukost var gott men inte extraordinära.
Comment on this business

to add Högby Spa och Konferens map to your website;