facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Högdalens Fisk & Delikatesser

Address: Högdalsgången 16 , Bandhagen 124 54, AB, SE
Phone: +46 8 99 50 22
City: Bandhagen
Zip Code: 124 54


Opening Hours

Monday: 09:30-18:30
Tuesday: 09:30-18:30
Wednesday: 09:30-18:30
Thursday: 09:30-18:30
Friday: 09:30-18:30
Saturday: 10:00-15:00


related searches: catering högdalen, utölimpa återförsäljare, axelssons fisk, fiskaffär nyköping, listams fisk, fiskaffär sundbyberg, färsk fisk, köpa skaldjur stockholm
Reviews
Salt sill för att göra egna inläggning är det bästa. Även räkorna, svenska, är bra och ibland till mycket bra pris. Trevlig personal.
En mycket trevlig butik med hjälpsam personal. De gör dessutom fantastiskt god smörgåstårta.
En fantastisk affär, stort urval av varor. Mycket gott. Går alltid därifrån med mer än som var tänkt. Dessutom underbar personal.
Högdalens bästa lunchställe, så bra &god mat panerad abborre när jag var där senast, trevlig personal
Beställde takeaway, fiskgratäng. Helt okej. deras Kampanj som dom hade förut halvt kilo räkor för 90 kronor med Chili aioli , supergott.
Bra och kunnig personal
Missa för guds skull inte deras saffran fiskgryta med timjan, bland det godaste ja ätit. Sen har dom fantastiska skaldjurs crêpes, räkbakelse, marulks knyten, matlådor o kroppkakor man borde steka på låg värme. Allt är bra, men där är essen...
Områdets charmigaste delikatessbutik, och en av söderorts bästa fiskaffärer. Trevligt bemötande, kunnig personal. Och när du ändå är där och köper en smarrig fisk; norpa en av deras otroligt prisvärda räkmackor som tilltugg i farten!
Var igår och handlade en bit lax. När jag skulle betala tog jag fram mitt kort för att blippa det. Personalen tog undan dosan, tog mitt kort, vände ryggen till och gick iväg och blippade kortet. Jag upplevde detta som obehagligt och oproffsigt. Är det vanligt att personalen hanterar betalning så här?
Bra service personalen är kunniga, hjålpsamma och vänliga, utmärkt varor hög kvalitet av fisk, räkor, ost, bröd, osv. Jag är så glad att de finns. Hoppas att många människor vet hur bra den här affären är. Älskar det.
Comment on this business

to add Högdalens Fisk & Delikatesser map to your website;