facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hoghill Tattoo

About

Om Hoghill Tattoo

Story

Det är jag som är Jasmine och den som ska smycka din kropp. Jag har nu varit inom branchen i ca 17 år.Firar nu 12-års jubiloeum med Hoghill Tattoo. Jag började med att gå som lärling i ett par år och samtidigt läsa medicin med fokus på huden. Under det första året stod jag och hängde över axeln, studerade och frågade om allting. Efter sex månader gjorde jag min första tatuering. Kändes bäst att gå den långa och seriösa vägen.

Jag blev sen kvar i fyra år på samma ställe innan det var dags att öppna min egen studio, Hoghill Tattoo i Åstorp.

Det viktigaste för mej är att du som kund skall vara nöjd och stolt över din tatuering när du lämnar studion. Jag tar mej alltid god tid att lyssna, diskutera och ge råd inför din tatuering. Såväl estetiskt, anatomiskt och vad du bör tänka på när du väljer motiv. Oavsett hur lång tid det tar så är min tid till för dej.

Jag får ofta frågan om vad jag tycker bäst om att göra. I stort sett allting eftersom det är ett skapande. Men det jag speciellt tycker om är det Celtiska och att göra specialdesigner till er kunder. Jag har alltid hållt på med att teckna och skapa i olika former.

PS! Får också ofta frågan...varför "Hoghill"? Hog är på engelska slangord för din Harley, din bike, samt att det betyder gris. Hill är för att Åstorp ligger vid Söderåsens början, alltså en "kulle". Grisen är för att jag är helt besatt och fascinerad av vildsvin. Så enkelt är det.

Hälsningar Jasmine

Address: Skogsgatan 8, 265 34 Åstorp
Phone: 0708841764
City: Åstorp
Zip Code: 265 34


Similar places near
R2 Tattoo R2 Tattoo 126 meter You want it? We fix! Studions minimumpris- 1000:- Lärlings minimumpris- 500:-
Comment on this business

to add Hoghill Tattoo map to your website;