facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höglandetsmaskin Skog & Entreprenad AB

Höglandetsmaskin Skog & Entreprenad AB

About

Höglandetsmaskin Skog & Entreprenad AB sysslar med Försäljning och service av Rottne skogsmaskiner samt Terex & Atlas anläggningsmaskiner

Story

Höglandets Maskins affärsidé är " att inom ett geografiskt närområde erbjuda kunder högklassiga produkter inom skog, lantbruk och entreprenad vilket tillsammans med en väl utbyggd service skall borga för högsta kvalitet ". Meningen är Höglandets Maskins verksamhetsidé. Hur den formulerats och vad den innehåller är inte något som kommit till på en fikarast. Istället är det flera årtionden av utveckling som reducerats till en enda mening, en koncis ambition och målsättning: Att sälja de bästa produkterna och ge den bästa servicen till kunderna. Det låter ganska enkelt i teorin. Det är svårare i praktiken - och kräver uthållighet, kunskap och ett stort engagemang.

Framgångsreceptet för Höglanders Maskin är detsamma idag som för 40 år sedan. Ytterst handlar det om kundvård - att stå på kundernas sida i alla lägen och göra vardagen så lätt och effektiv som möjligt oavsett om du är grävmaskinst, lantbrukare eller skogsentreprenör.

Erfarenheten har lagt grunden till en bred kompetens, inte bara inom försäljning och service, och vår filosofi är att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning där försäkring och goda finansieringsmöjligheter är viktiga beståndsdelar.

Address: Dikesvägen 2, 57435 Vetlanda
Phone: 0383747740
City: Vetlanda
Zip Code: 57435


Similar places near
OMNIplus Sverige OMNIplus Sverige 3 km Service för din Mercedes-Benz och Setra Hos OMNIplus Sverige hittar du allt från at...
Ney.se Ney.se 9 km Fantastiskt bemötande, hjälpsamma o generösa. Fick mycket bra service att fixa Ny TV ...
HTM Perssons Såg & Skog AB HTM Perssons Såg & Skog AB 11 km Mycket kunnig personal
Reviews
Översatt av Google Supervänligt Original Super freundlich
Comment on this business

to add Höglandetsmaskin Skog & Entreprenad AB map to your website;