facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Högsby Sparbank

Högsby Sparbank

About

Högsby Sparbank

Address: Storgatan 41, 57923 Högsby
Phone: 0491-209 00
City: Högsby
Zip Code: 57923



related searches:
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 385 meter Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens cen...
Reviews
Jag tycker att det är underbart hur bankpersonalen hjälpte mig att få tillbaka mina pengar. Tack så mycket.W.H.
Jag va på denna trevliga och bra Högsby Sparbank idag 23 Juni och då såg hur fina T chirts personalen hade på sig det va Svenska Fotbollslandslagets det va mycket trevligt att se när Er trevliga anställda hade den på sig.
Dennis Dvorak: Tråkigt att du tycker att våra öppettider på banken är dåliga. Hör gärna av dig till oss så kan vi boka en tid på torsdag då vi har öppet lite längre =
Värelöst tiderna för en ungdom som gårtill 17:00 är helt värdelöst måste ta ledigt från skolan för att kolla min bank värsta jag vet få fana så!
Bra och snabb service
En bank med riktig service som banker hade förr!
Mycket bra personal och hjälp samma :
Utmärkt service och lokal anknytning
En bank med riktig service som banker hade förr :
Översatt av Google DETTA ÄR INTE EN BANK!!! Nu har de bara KONTANTER NÅGRA TIDER PÅ DAGEN???? Vi är 5700 invånare i kommunen, men det finns löner för 15-20 anställda?? Tar de för höga avgifter??????? Original DETTE ER IKKE EN BANK!!! Nu har de kun KONTANT I NOGLE TIDSRUM PÅ DAGEN???? Vi er 5700 indbyggere i kommunen,men der er løn til 15-20 ansatte?? Tager de for høje avgifter???????
Comment on this business

to add Högsby Sparbank map to your website;