facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Högsjö Värdshus

"Vi serverar varje maträtt med extra kärlek, hos oss kan du avnjuta svensk klassisk husmanskost, thai wok och vegetarisk wok.Cafét öppnar klockan 10 och här serveras hemlagat kaffebröd, smörgåsar, kaffe medmera.Varmrätter kan beställas från klockan 11.Varmt välkommen in på en lunch eller fika.Det går jättebra att sitta utomhus i vår mysiga trädgård."
Address: Arboga
City: Arboga


Reviews
Vilken magisk plats vi hittade. Barn-och hundvänligt. Magiskt god mat och fin service. Rekommenderas mycket varmt om ni har vägarna förbi. Det kommer vi ha flera gånger.Mat: 5/5
Den godaste lunchen . Ugnsbakad laxfilé med smör, mums.Mat: 5/5
Trevligt belägen vägkrog med både fint bevarat äldre hus och dess bakgård som tar det mesta av bruset från motorvägen. Menyn var för dagen tilltalande, slog till med pannbiff. Den innehöll det som förväntades men dessvärre verkade ansvarig för köket ha en allt för stark kärlek till saltet. Det blev på gränsen till svårt att äta. Kan ha varit just denna servering och i övrigt inte mycket att klaga på. Kan vara så att stället erbjuder annan kulinarisk inriktning än svensk husmanskost. Värt att fråga lite mer vad de nedre alternativen innebär se meny - bild. Fint att gästerna serveras till bords, för denna dag ute i solsken. Servicen aningen ojämn, den som drev stället vägde upp det. Kaffe ingår och kan tas med i engångs-mugg. Parkering: Perfekt, närliggande både av- och påfart till motorvägen.
Tack för idag. Jättegod mat. Stannar alltid när vi har vägarna förbi.Mat: 5/5
Höga priser och förhållandevis lite mat. Mycket sparsamt med sallad till lunchen, och torra kakor... Dessutom dåligt underhåll på lokalerna och tämligen ostädat. Titta bara under luftvärmepumpen. Maten är iofs god, men inte värt priset.
God mat, trevligt och informativt bemötande man får lära sig om det lokala ekosystemet. Stundvis lång tid att få maten men maten väger upp väntetiden.
Längs E18 i riktning mot Stockholm ligger denna gömda pärla! Ett litet gammalt och därmed även mycket charmigt värdshus med vacker intilliggande natur med möjlighet till uteservering. Mycket god, vällagad mat! På menyn finns både svensk husmanskost och asiatiska rätter till ett pris av 130kr och då ingick bröd, sallad, dryck och kaffe ocj kaka på maten. Vårt sällskap åt älgfärsbiffar med potatisgratäng, svartvinbärsgelé och god gräddsås. Välsmakande och välkryddad mat! Vi valde en omväg på ett par mil för att äta just här då recensionerna var så positiva - vi blev inte besvikna!
Mycket trevligt ställe. Går bra att stanna vid rastplatsen vid motorvägen. Grusvägen söderifrån som google rekommenderar är smal och krokig.Mat: 5/5
Genuine Thai mat till en kvalitet som matchar Thailand, kunde inte varit bättre Bra service, trevligt folk
Bland alla vägkrogar jag stannat på så är denna överlägsen.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Högsjö Värdshus map to your website;