facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Högst på Högklint

Högst på Högklint

About

Vår nya villa och vårt nya hem. Arkitektritad villamed stöddig balkong på en fantastisk plats!



"Weryfikacja miejsc noclegowych wypoczynkowych i udostępnianie ich fotografi"
Address: Högklint Kusevägen 9c, 62261 Visby
Phone: 0707342020
City: Visby
Zip Code: 62261


Similar places near
Evenemang Gotland Evenemang Gotland 1 km Vill man hyra badtunna och bastu är det här ett bra ställe. Trevlig kille som håller ...
Bjers Bjers 2 km Översatt av Google Gud matta Original God mat
Naturreservatet Södra Hällarna Naturreservatet Södra Hällarna 4 km Ett underbart ställa att promenera på i alla årstider med utsikt i panorama, men gril...
Hemglass Hemglass 4 km
ICA Maxi arena ICA Maxi arena 4 km Riktigt fin arena med allt du behöver för att besöket skall bli till din belåtenhet....
Sions Möbelverkstad Sions Möbelverkstad 5 km Tillverkning av Möbler och Inredningar av hög kvalité med fokus på materialval, hållb...
oscarsstenen, Gotland oscarsstenen, Gotland 5 km Historisk plats
Gotlandia Regiment Gotlandia Regiment 5 km The Gotland Regiment, also P 18, was a Swedish Army armoured regiment that was active...
Djuplunda Djuplunda 5 km
Reviews
Wow! Detta måste man bara besöka om man har tid, underbar utsikt över hav och land. Då vi var här var det väldigt mycket blåst så ett tips är långärmat om det är lite kyligare. Finns ett picknickbord mitt på platsen med vacker utsikt. Vid parkeringen som man anländer till först finns det toaletter, dessa var väldigt rena när vi var här. Ett tips är att ta cykeln upp hit om ni har möjlighet då det är väldigt härligt att cykla runt på Gotland!
En mycket lätt tillgänglig plats med väl ordnar parkering. Nya toaletter gör att det är en bra plats att parkera över natten med husbil. Utsikten över Visby och Östersjön är fantastisk.
Måste besökas om man är på Gotland
Riktigt fin utkiksplats. Finns så att man kan gå ner för klippan via en trappa också! Rekommenderar verkligen att gå hit vid solnedgången, helt magiskt. Finns små stigar längs med kusten som är superfina med dramatisk utsikt. Stor utkiksplats också så man slipper trängas med andra om bästa fläcken!
Utomordentligt utflyktsmål. Vi fick jackpot med vädret efter en regnig förmiddag och åkte hit på chans, visade sig vara ett lyckat drag, efter ett tag dök fler upp och då var det inte lika roligt längre. Bäst av allt, gratis, bättre än alla andra aktiviteter man kan betala inträde för på ön.
Fantastiskt vackert. Ta med picknick och njut av en underskön utsikt och oändliga möjligheter till vackra panorama kort. Inte så dumt att det ligger väldigt nära Visby. Se till att hålla ett vakande öga på era barn, ganska höga klippor och inga räcken!
En fin utsiktsplats högt belägen med utsikt över havet och Gotlands västkust. Kom ihåg att det blåser mycket på utsiktsplatsen och att det är väldigt brant utan säkerhetsåtgärder på toppen.
Denna plats åker vi alltid till när vi besöker Gotland. Utsikten är storslagen och rädslan för att trilla ner är ständig och närvkittlande. Men utsikten... Oj oj oj.... Bästa utsikten finns på denna plats.
Fridfullt med fåglar, vågor och i allmänhet en alldeles strålande utsikt. Det finns picknickplatser i form av bord och parkering och utöver det inget större facilitet, men charmen ligger i att vara där, ta det lugnt, t. ex. spela brädspel eller dylikt. Rekommenderas men Högklint utgör inte någon heldagsutflykt.
Underbar utsikt och den bästa platsen på hela Gotland för att uppleva en riktig solnedgång. Minus pga en alldeles för liten parkering vilket medför att det ständigt står bilar längs med vägen vilket begränsar framkomligheten.
Comment on this business

to add Högst på Högklint map to your website;