facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hogsta Ridsport

Hogsta Ridsport

About

Hogsta Ridsport, en ridsportbutik och webbshop med ett stort sortiment som är specialiserat på dressyr. Butiken är belägen på Drottningholm och webbadressen är: www.hogstaridsport.com

Story

Passionen för häst och ridsportutrustning finner du hos oss alla som arbetar på Hogsta Ridsport. Vi hoppas också att vårt engagemang speglas både i webshopen och butiken på Drottningholm.

Vi har satsat på att ha ett väl tilltaget sortiment med bra kvalité till rimliga priser. Inriktningen är störst på häst och kvinnor, då det redan från början var vår största kundkrets.

Testa oss gärna online eller välkommen till butiken, oavsett vilket så kommer vi göra vårt bästa.


Mission

Vi har en vision att kunna hjälpa våra kunder med deras behov inom häst- och ridsportutrustning med högsta service och kunskap om produkterna.
Vår ambition är att ständigt utveckla vår kunskap för att därigenom kunna hjälpa kunden med bästa möjliga utrustning till sig själv och sin häst.

Impressum

Eva Perninge
Maria Hilli
Louise Park
Erika Anneli Andersson
Jennifer Cajback

Products

Vi satsar på att tillhandahålla kvalitetsprodukter från marknadens bästa och mest efterfrågade leverantörer. Vi samarbetar med ett mycket stort antal leverantörer, exempelvis Pikeur, Anky, Euro-Star, Shockemöhle, Sprenger, Hansbo, Bucas, Biofarmab och många fler.



"Ridsportbutik med ett brett sortiment på utrustning till häst och ryttare, samt foder för häst.Bara 10-15 min från Stockholms city.Hos oss finner du flera av de bästa varumärkena inom ridsporten med produkter som håller hög kvalité. Vi har ett fokus på ridhjälmar och ridstövlar med flera olika märken att välja mellan.Vill du få hjälp med din eller hästens utrustning så kom och dra nytta av den kompetens som finns här. Alla som arbetar på Hogsta Ridsport har en lång erfarenhet inom sporten.Vi har ett extra stort intresse i dressyr och har i första hand ridkläder för dam. När det gäller häst är det mycket häst.Även när det gäller foder och fodertillskott så har vi satsat på ett brett sortiment. Du finner det mesta hos oss."
Address: Lambaruddsvägen, 178 93 Drottningholm
Phone: 08-7590507
moc.tropsdiratsgoh@tkatnok
City: Drottningholm
Zip Code: 178 93


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Marietorp Ridsport, Svensk Ridsport, Skara Hästsport, Hööks, Gladahasten se öppettider, Stockholms Hästbutik, Equeen se, Ridersport In sweden ab
Reviews
Besökte butiken med min fru och dotter som behövde ny hjälm och ridstövlar. Stort tack till personalen som var väldigt hjälpsamma. Med den glada och positiva personalen kommer vi definitivt återkomma i framtiden. /Familjen Vahlsten Öhlin från Enköping
Brukar handla online men nu fick jag äntligen klämma och känna på alla saker.Jättefin kvalitets butik.Vi kommer från KUMLA
Mycket välsorterad butik med extremt trevlig personal. Har ärldens längsta och smalaste ben så jag har köpt två par måttade stövlar där under senaste året - mycket nöjd med resultatet
Dålig kundtjänst, otrevliga och inte hjälpsamma. Tar otroligt lång tid på sig att skicka saker. Inte professionella för fem öre!!
Denna recension gäller alltså Hogsta ridsportanläggning/tävlingsplats, som jag besökte lördag 25/8, inte ridsportbutiken som jag aldrig haft nöjet att besöka! En välskött och trevlig anläggning i skön och grön miljö. Mycket sympatiskt folk som bidrar till en positiv och mysig atmosfär. Den lilla familjära serveringen med swishbetalning erbjöd riktigt goda smörgåsar, kaffebröd och t.o.m. "dagens rätt" med fräsch sallad! Dock står det lite sämre till med faciliteterna för besökare, såsom en enda liten trång toalett, och en parkering med alltför få platser för en tävlingsplats med besökare. Någon läktare finns inte heller vid utomhusbanan, där tävlingarna ägde rum. Man får helt enkelt intrycket att ett av syftena med anläggningen inte är eller initialt inte varit att hålla publika tävlingar på så pass hög nivå som medelsvår och svår dressyr och med så hög som nationell status, vilket var fallet under detta tvådagarsmeeting. Men att ha min häst uppstallad här skulle jag inte ha någonting emot! Helhetsintrycket är nämligen definitivt genomtrevligt!
Superbra service! Fick så bra hjälp med uppmätning för köp av nya ridstövlar.
Trevlig och bra service!
Mycket hjälpsam personal i vacker och välsorterad butik. Hit åker vi gärna igen!
Alltid trevligt hos Eva på Hogsta stall.
Mycket bra affär med brett sortiment och trevlig personal.
Comment on this business

to add Hogsta Ridsport map to your website;