facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höje Vedugnsbageri

Address: Höje 81, 684 95 Höje, Värmlands Län, Sweden
Phone: (0563) 722 10
City: Höje
Zip Code: 684 95


Reviews
Mycket gott bröd och fantastiska bullar. Vi köpte också ost från Almnäs bruk vilket var extra kul att smaka. Blev rekommenderade av Happie camp att besöka detta och det var helt rätt!
Härligt ställe med trevlig personal. Verkligen värt som fikastopp!
Gör branschen
Tycker mycket om ugnsbakat bröd, men denna dag var det för mycket gräddat. Vi återkommer annan dag.
Stannar alltid här när jag åker förbi. Här bakas de godaste surdegsbröd som finns. Precis handlat sex bröd på väg hem från Åre. Vi köpte också med oss bröd och bullar på väg upp. "Sätt fem stjärnor " sa barnen i kör! Ett bageri värt en omväg!
Suveränt gott bröd, trevlig bagare!
Härligt bageri med underbar personal! Bästa brödet som är så gott att man kan äta det precis som det är utan att ens ha på en bit smör. Ekologiska, närodlade och närproducerade varor i butiken. Goda bakelser och bullar i kaféet. Missa inte denna smakupplevelse! Jag är förvisso inte opartisk. Hej mamma!
Suveränt gott matbröd/kaffebröd
Så goda bullar! Man fick minnen tillbaks när man var liten och fick ljumma bullar och ett glas med kall mjölk!! Väl värt en liten omväg!!
Trevlig upplevelse! Gott kaffe med nybakade bullar serverades av en jättetrevlig flicka. Vi köpte med oss en limpa som bakats på stället av mjöl från området. Jätte God!
Comment on this business

to add Höje Vedugnsbageri map to your website;