facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hökåsen Gropen

Address: Västerås
City: Västerås


Similar places near
Öster Mälarstrand Öster Mälarstrand 7 km Ett av Västerås mest intressanta och nyaste bostadsområden. Här finns det möjlighet t...
Östra Holmen Östra Holmen 9 km Fint ställe att lägga till med båten
Reviews
Härlig miljö, svalkande rent vatten. Du ligger vart du vill runt sjön och alla ställen varierar..
Väldigt trevlig badplats, kan vara mycket folk, parkering lite sisådär, finns grillplatser och ett ica 10 minuters promenad bort. Skulle rekomendera södra sidan för botten samt norra sidan om de ska vara mer långgrunt, t.ex. för barnfamiljer
Varmt och skönt, flera grader behagligare än i Mälaren. Ganska rent på stranden förutom någon enstaka ölburk som låg och skräpade. Vattnet är klart och trots den klarblå himlen var det nästan folktomt på stranden. Mycket barnvänligt om man håller sig till den grunda delen av sjön.
Vacker och liten sjö. Men var försiktig det finns stora mängder myggor.
Sååå tråkigt med överfulla soptunnor på fina gropen Fyyy
Trevligt ställe att bada på, det blir snabbt djupt och fin botten Dock är det lite svårt att hitta parkeringsplats om man inte kommer i god tid.
Lugnt och avskilt ställe med badmöjligheter och grillplatser. Fantastisk fin natur och fotomöjligheter.
Mysigt som fan och bra översikt när man har barn med sig. En kiosk vore kanonerz
Trevligaste badplatsen i Västerås.
Helt okej. En dag med fint vänder är det oftast många barnfamiljer på platts. Vattnet här är inte optimalt för den som tycker det är obehagligt med flytande förmultnande löv, men om du kan bortse från det så är det helt okej att bada här. Dock måste jag säga att många västeråsare verkar vara extremt respektlösa mot våran natur... Cigarettfimpar, gammalt snus, tilltrampade plastflaskor och aluminiumburkar... Snälla nån, det finns soptunnor på platts! Hur svårt ska det vara?
Comment on this business

to add Hökåsen Gropen map to your website;