facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Holli i Roslagen

Holli i Roslagen

About

En modern livsmedelsbutik med hälsokost och mysig restaurang �

Address: Köpmannagatan 9B, 76231 Rimbo
Phone: 4617520500
City: Rimbo
Zip Code: 76231



related searches:
Reviews
Utsökt vattenhål i Rimbo centrum. Butik m mkt brett och fint utbud. Restaurangdelen av verkssmheten verkar vara under uppstart inte öppet alla veckodagar etc men ser väldigt lovande ut. Helt klart värt ett besök om du är i närheten och ett ställe med hög potential att hålla ögonen på framöver
Fantastisk mat, pizzorna är inte av denna värld!!! Otroligt trevlig personal som verkligen får en att känna sig välkommen! Stort utbud av hälsokost preparat från många olika leverantörer - är ingen expert men jag tror inte det finns ett icke receptbelagt preparat som inte finns på deras hyllor.
Mycket trevligt ställe som tyvärr saknar viss skyltning och därför är lite dolt. Stort utbud av varor, och god mat i restaurangen. Dessutom färska fräscha råvaror som verkligen ger maten ett lyft över de andra lokala matställen Rimbo har att erbjuda.
Proteinsalladen och pizzan m surdeg är väldigt bra. Trevlig lokal, fin uteservering i centrum. Mycket bra personal. Kul med de olika spelen dart, shuffleboard och storTV. Kul öl. Här mår man riktigt bra.
Fantastisk pizza, trevlig service.
Stort urval av hälsoprodukter och kosttillskott Servicen är utmärkt och mycket trevlig Deras mat är av hög kvalitet och är jättegoda
Hallå? Så bra även efter stängning!
Mycket bra mat men tyvärr är servicen under all kritik.
God mat, trevlig personal, bra ölsortiment. Bästa restaurangen i och omkring Rimbo.
God, vällagad mat och lite roligare öl
Comment on this business

to add Holli i Roslagen map to your website;