facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höllvikens pizzeria

About

Beställ för avhämtning och hemkörning via vår app Höllvikens pizzeria eller via våran hemsida: www.hollvikenspizzeria.se
Du kan också ringa oss på 040450828.



"Höllvikenspizzeria"
Address: Falsterbovägen 65, 236 51 Höllviken
Phone: +4640450828
City: Höllviken
Zip Code: 236 51


Opening Hours

Monday: 12:00 - 21:00
Tuesday: 12:00 - 21:00
Wednesday: 12:00 - 21:00
Thursday: 12:00 - 21:00
Friday: 12:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Millennium Hollviken
Similar places near
Pizzeria Bella Donna Pizzeria Bella Donna 406 meter Vi blev överraskade över hur frasig/luftig pizzabotten var. Hur god som helst. Vi al...
Delitorget Höllviken Delitorget Höllviken 884 meter Nästan panikartad kyla i denna butik. Man får handla snabbt om man glömde vinterjacka...
Restaurang & Pizzeria Ljunghusen Restaurang & Pizzeria Ljunghusen 2 km Renoveringen utav gamla kanalkiosken är nu klar och som resultat har vi tillfört Ljun...
Reviews
Bästa service-minded pizzerian i Höllan för tillfället! Schyssta och generösa. Pizzor man inte blir kass i magen av som t ex hos La Diva. Höllvikens bästa Pizzeria f n. Rekommenderas starkt! Less is more!
God pizza men lite torr. Mkt trevlig personal.
Nämen, fy f-n vad bra pizzor det här är! Smakrika, välfyllda och väldigt, väldigt goda. T om pizzasalladen är i en division för sig. En stor bonus är appen som gör det enkelt och smidigt att både beställa och betala. Det är omöjligt att inte rekommendera Höllvikens Pizzeria när de levererar på det här viset.
Har varit en solklar femma tidigare, men tappat senaste månaderna. Sämre kvalitet på maten i synnerhet kebabrullen, som brukade vara EPISK och väldigt långa väntetider, framförallt blir inte maten längre klar på utsatt tid väntade 45 minuter igår på en pizza som skulle ta 25, detta var aldrig ett problem tidigare. Hoppas de repar sig!
Väldigt god mat och trevlig personal!Mat: 5/5
vi beställde två kebebtallrikar men fick två gyrostallrikar. pommesen var helt ok. vitlökssåsen var inte god alls. dock gick det väldigt snabbt att få maten vilket är ett plus!
Om de inte ville rätta till det som blev fel med beställningen hade recensionen varit betydligt svalare. Kundvård på en utmärkt nivå!
Jätte goa pizzor blir beroende
De har en app där man kan göra beställningen, betala och dessutom kan man få maten levererad till bilen på parkeringen utanför medan man väntar i bilen. Bästa pizzerian i Höllviken just nu!
Mycket god Calzone
Comment on this business

to add Höllvikens pizzeria map to your website;