facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Holmens Marknad

Holmens Marknad

About

En av Göteborgs större second hand-butiker. OBS! Kontoret har öppet 8-16.30, på vardagar. Kontoret är stängt på helgen.

Story

Cirka tusen kvm där du i princip kan hitta allt du letar efter inom begagnat. Ett brett sortiment av glas, porslin, prydnadssaker, möbler, textilier, böcker, husgeråd och mycket mer. Varor fylls på dagligen och det är väl värt ett besök. Dessutom öppet nästan jämt, hela 360 dagar om året!

Varorna i butiken får vi genom att tömma hela eller större delar av hem, bla dödsbon eller flytt till servicehem. Vi tömmer nästan två hem om dagen. Ni bestämmer vad ni vill ha och vi ordnar resten. Tömmer, röjer samt flyttstädar, såklart med garanti på allt och med ett väl konkurrerande pris, jämför oss gärna!
Bokning för värdering gör ni till Denisse på kontoret vardagar 8-16.30. Varmt välkomna!

Address: Ryttmästaregatan 3, 41104 Göteborg
Phone: 031154880
City: Gothenburg
Zip Code: 41104


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Holmens Herr, Kvibergs marknad, Myrorna, Bästa Second hand Göteborg, Myrorna Göteborg, Second hand Göteborg möbler, Erikshjälpen second hand, Antika möbler
Similar places near
BellevueMarknad i Göteborg BellevueMarknad i Göteborg 77 meter Är det nåt du inte kan hitta nytt så har stor möjlighet att hitta den här för en löjl...
Kvibergs marknad Kvibergs marknad 1 km Tyvärr har de flesta inte kommit tillbaka än pga covid 19 hoppas att de kan komma igå...
Återbruket - kretsloppsparken Alelyckan Återbruket - kretsloppsparken Alelyckan 3 km Alltid trevlig personal...
Promenadloppis Kärra Promenadloppis Kärra 7 km Se Södra parken förvandlas till en promenadloppis öppen för alla. Vi hoppas att prome...
Bagageloppis / Bakluckeloppis i Göteborg Bagageloppis / Bakluckeloppis i Göteborg 7 km Jag som person älskar loppisar men detta var i stil som att komma till en återvinning...
Reviews
För dyrt och ägarna bryr sig inte så mycket tyvärr. ‍
Personalen var jättetrevlig trots att jag inte hittade något bland det stora utbudet! Dom önskade mig välkommen tillbaka!
Svårt med parkering, dålig entré trångt i butiken, men en del fina saker.
Stort utbud men så otroligt dyrt, prissättningen känns felaktig. Små Ikea-ljusstakar i glas för 10kr som kostade 2kr på Ikea när de var nya.. Man kan hitta likadana saker i andra loppisar för mkt lägre pris.
Idag har jag varit där och frågade om Gunnar sträng och en anställd sa att den kostar 199kr, sen sa hon att du kan lämna den vid kassan och kom efter du har handlat klart, efter jag hade dom hjöt priset med 350 kr. Jag vill bara varna alla från dem som jobbar där.
Sinnessjukt dyra priser!!!! På ALLT!
Ingenting som påminner om den ”gamla”Holmens marknad!! Mest dyrt skräp. Ett besök räcker för mej.
Väldigt trevlig personal som är ytterst hjälpsam. Utbudet är stort, men enkelt att ta sig från en avdelning till en annan. Om man söker efter större prylar som tavlor, soffor och tavlor osv. är detta ett perfekt ställe. Anledning för att det inte fick 5 stjärnor är pga. lukten i lokalen.
Det gick att fynda på det gamla stället alltså på Holmen. Nu kan kan man överväga om man ska köpa nytt i stället på grund av deras höga priser. Vid köp av nya saker och ting får man minst 2 års garanti på köpet. Holmens Marknad och Erikshjälpen kan ta varandra i hand, samman prisnivå här som där alltså prisledande.
Toppen här finns absolut allt, du behöver till ditt. Möbler konst, och mycket annat. T.o.m. polkagrisar. Holmen marknad kör även hem dina varor. Kostar femhundra inom Göteborg, lite mer om du bor utanför stan.
Comment on this business

to add Holmens Marknad map to your website;