facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Holmenstugan

Holmenstugan

About

Holmenstugan ligger i en naturskön miljö, ca 1 mil nordväst om habo. Nybyggd resturang med sittplatser till 150 personer. Vi har även café och catering. Vi på holmenstugan fixar mat efter dina behov och önskemål!



"Holmenstugan, restaurang och café i naturskön miljö. Öppet för beställningar när som helst, gäller även catering!"
Address: Holmen 2, 566 91 Habo
Phone: 039220008
City: Habo
Zip Code: 566 91


Similar places near
Restaurang Lotus Restaurang Lotus 7 km Riktigt fräsch och god mat. Vi beställde Take Away och det gick väldigt snabbt. Toppe...
Restaurang Kärrsliljan Restaurang Kärrsliljan 8 km Habos bästa lunchrestaurang om man bedömer mat per pris. Rekommenderas!
Den Gröna Lemuren Den Gröna Lemuren 10 km Vi är ett vegetariskt lunchcafé med extra fokus på raw food, ekologiskt, mjölk- och g...
Fagerhults Belysning Fagerhults Belysning 14 km Jag älskar den här platsen
Reviews
Jätte fint ställe. Fantastisk mat och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera detta
Trevligt ställe med stor potential. Vi hade bokat släktträff för 60 pers och det var mycket bra. Luftiga fräscha lokaler och god vällagad mat. Ligger lite avsides men mycket naturskönt! Trevlig och serviceinriktad personal.
Beställt catering till fest. Prisvärt 205 kr/ pers, vällagat, rejäla portioner och fantastiskt gott. Fixar specialkost utan problem. Specialkost: De fixar specialkost utan problem gluten- och mjölkfritt.
Det är alltid trevligt att åka dit. Så god mat och trevlig personalMat: 5/5
Fint men kändes som man satt i skolmatsalen igen med ”vanliga” skolbord och stolar, Ganska opåkostat om det nu skall vara ett ”fint” ställeZ långt ute & halvbra täckning. Annars var det bra
En torsdag mitt i semestern var det nästintill tomt. Raggmunkarna som serverades var mer pannkaka med lite riven potatis i. Trots att det var buffé kände jag inte att jag fått valuta för pengarna. Platsen var det enda jag kände var värd resan.
Beställde mat till vår sons dop. Super nöjd,rikligt med mat och jätte gott
Ljust och luftigt med hemtrevlig atmosfär. Vackra omgivningar och god, vällagad mat. Trevligt julbord med både de klassiska rätterna och lite annat att välja på. Värt ett besök sommar som vinter!
Trevligt med goda tårtor och lantligt läge
Trevligt lantligt matställe i närheten av Habo kyrka.
Comment on this business

to add Holmenstugan map to your website;