facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Holmgrens Markiser

Holmgrens Markiser

About

Holmgrens Markiser jobbar med kvalitetslösningar inom utvändiga & invändiga solskydd, vi levererar alla sorter av solskydd till företag och privatpersoner.

Story

Att välja solskydd kan vara svårt, utomhus eller inomhus?Pergolamarkis, terrassmarkis, fönstermarkis eller takmarkis? Plisségardin, hissgardin eller persienn? Vad är egentligen bäst till just ditt hem? Och vad är skillnaden mellan helkassett, halvkassett och öppen kassett?

Vi vill hjälpa er med detta och tillsammans skapa den perfekta solskyddslösningen till ert hem, med över 40 års erfarenhet kan vi garantera att vi hittar den bästa lösningen för just dig.

På vår hemsida har vi samlat vårt stora utbud och vi lovar att ni hittar någonting som faller er i smaken. Ni är även varmt välkomna att besöka oss i Sveriges största showroom på Vendelsövägen 17 i Tyresö utanför Stockholm för ytterligare inspiration och professionell rådgivning. Vi rekommenderar även att ni bokar ett hembesök för att få ännu bättre hjälp i valet.
Vi ses!



"Vi är experter på allt inom solskydd och specialiserade på markiser och annat utvändigt!Sveriges största solskyddsshowroom, störst på markilux i Sverige. Kvalitet sedan 1974."
Address: Vendelsövägen 17, 13551 Tyresö
Phone: 087123595
City: Tyresö
Zip Code: 13551


Opening Hours

Monday: 12:00 - 18:00
Tuesday: 12:00 - 18:00
Wednesday: 12:00 - 18:00
Thursday: 12:00 - 18:00
Friday: 12:00 - 18:00
Saturday: 12:00 - 16:00


related searches: Holmgrens utemöbler, Terrassmarkiser, Pergolamarkis, Fallarmsmarkis, Vindsäker markis, Markis med ben, Stora terassmarkiser, Markilux värmare
Reviews
Ett väl etablerat företag i Tyresö. Har ett bra läge vid Gudöbroleden. Bra ställe att marknadsföra på, syns väl från vägen. Säljer markiser i alla möjliga storlekar och färger, även invändiga solskydd. Har en härlig staty som föreställer en man sittandes på en parkbänk. Verkligen naturtroget gjort.
Vi valde Holmgrens som leverantör till vår Markilux markis för att vi tyckte dessa markiser var de snyggaste på marknaden och Holmgrens var närmast där vi bodde. Hade vi valt idag skulle vi ha tagit vilken återförsäljare som helst, men aldrig Holmgrens. Största anledningen till detta är den att man monterade markisen på ett undermåligt sätt och att vid reklamation ville företagets vd sälja på oss dyra tillvalslösningar i stället för att korrigera bristen i arbetet de gjort. Då vi som kund blev irriterade över detta förfaringssätt blev Holmgrens vd som visst äger bolaget synnerligen oförskämd och skyllde på att vår, av byggbolaget JM nybyggda tegel / betongvägg inte var lämpad för Markilux infästning, trots att JM bifogat anvisning om infästning och placering av markis. Inte förrän vi hotat med att göra en officiell myndighetsanmälan gick han sedan med på att låta sätta dit den felande bulten. Som ytterligare plump i protokollet monterade Holmgrens dit en bult som har ett från de tre andra synliga bultarna avvikande huvud, vilket ger ett estetiskt dåligt intryck. Bifogar bild på vilket jobb Holmgrens tyckte vi skulle nöjt oss med , dvs ett synligt borrhål i fasaden, utan bult, förutom en misslyckad borrning strax bredvid. I samtliga Markilux broschyrer har dessutom alla infästningsbultar dolts med någon form av täckplattor. Detta ville Holmgrens vd inte ens kommentera. Vi rekommenderar verkligen inte Holmgrens.
Holmgrens Markiser bjuder inte på några direkta överraskningar här säljs Markiser i alla färger och alla storlekar och varianter. Personalen som jobbar här har varit med förr och svarar tålmodigt på frågor från en markis novis. Holmgrens Markiser är en butik jag varmt rekommenderar till just dig.
Bra företag med stort utbud av solskydd för alla typer av fönster. Bra och snabb service
Mycket trevlig personal. Jag kommer hit garanterat igen!!
Toppservice från det vi beställde till att markisen nu sitter på plats! Kan inte bli mer nöjd! Stort tack!
Super företag. Bra grabbar Ruggigt nöjd
Totalt värdelös, dom hade fått minus 10 om det gick.
Bra service och bra produkter. Deras markiser är riktigt bra!
Har mycket fina möbler och belysning.
Comment on this business

to add Holmgrens Markiser map to your website;