facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Home By Lisa

Home By Lisa

About

Home By Lisa är en inredningsbyrå som främst inriktar sig på inredning i hemmamiljöer och homestyling inför t.ex. försäljning.

Story

Home By Lisa är en inredningsbyrå som främst inriktar sig på inredning i hemmamiljöer och homestyling inför t.ex. försäljning. Verksamheten utgår ifrån Skåne samt erbjuder jag nätbaserade tjänster.

Konsultation: Här går jag och ni som kund igenom era mål och förväntningar, därefter går vi igenom bostaden rum för rum. Jag kommer med råd och förslag på förbättringar för att lyfta fram det bästa i er bostad så att bostaden framhävs efter era förväntningar. Ni får en checklista på generella råd och ansvarar själva för utförandet.

Home Styling: Vid styling arbetar jag med bostadens befintliga möbler och inredning eller utgår från en tom yta/bostad. Inredning/accessoarer som jag inte tycker behövs plockas tillfälligt bort, t.ex. kan möbler behövas tas bort för att ge mer rymd och luft i rummet. Jag kompletterar med den rekvisita som behövs för att ta fram de önskemål du ställer som kund.

Address: Kontinentgatan 2, 23183 Trelleborg (commune)
Phone: +46(0)722-342-091
City: Trelleborg
Zip Code: 23183



related searches: Home by lisa pdf, Home by lisa summary, Fall Lisa, AxxxiS LiSA Nightcore lyrics, Lille song, Safe travels don t die, I don 't know song, How i'll
Comment on this business

to add Home By Lisa map to your website;