facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Honeycomb

Address: Mall of Scandinavia , Solna 169 79, AB, SE
Phone: +46 8 35 43 33
City: Solna
Zip Code: 169 79


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-20:00
Sunday: 10:00-20:00


related searches: Honeycomb solna hotel
Similar places near
Nitrolab Nitrolab 58 meter
Frozen Yogurt Factory Frozen Yogurt Factory 199 meter Sämsta chef och sämsta service samt sämsta personal någonsin. Säger till tjejen som j...
Reviews
Fruktansvärt otrevlig och spydig personal. För att inte glömma oengagerad! Himlade med ögonen och suckade mot oss när vi bad om hjälp med Frozen yoghurt-maskinen. De knappade dessutom in fel pris i kassan och tänkte först inte ändra priset när vi sa till. Efter att jag höjt rösten och påvisat felet igen, gick tjejen motvilligt med på att korrigera till rätt pris. Otroligt kundfientligt beteende. Sök nya jobb eller klappa igen stället.
Super trevlig personal, man har möjlighet att välja massa goda saker till sin Frozen för endast 29kr hekto
Väldigt trevlig personal som serverade mycket stora glasskulor till oss. Glassen smakade fantastiskt bra
tycker de va jätte gott endast 29kr per hekto och trevlig person, rekommenderar starkt
Det är jättegott med bra variation av toppings, lite dyrt dock. Va där i förrgår tror de va ca 30/40kr per hekto
Otroligt otrevlig personal. Aldrig mer för oss, undvik stället.
Dåligt de tog extra pengar från mitt kort dem sa 60kr och det var skrivet 60kr på deras kasa aparat och sen Vart det skrivet på bank appen att dem tog 90kr från mitt kort. Så gå inte ditt om ni inte vill bli rånade på pengar
Oförskämt dyrt glass. Fick betala 260kr för 3 knappt halv fyllda bägaren. Aldrig tillbaka. Rekommenderas ej. Kom inte hit!
Vad är det för skämt, att man först går och plockar på sig era kemikaliska så kallade ”yougurtar” i olika fula färger. Plockar på sig toppingen som skulle vara vitlök men visade dig vara frigolit. När jag sedan tittar runt i disken ser jag mig alldeles egen svan från bällsta ån ligga död, DÖD för att bli en voffla som ni ska tjäna pengar på. När jag tittar över disken ser jag även att ni har spillt ut alla era churros pipan är allt jag har att säga. Jag finner inga ord för detta beteende jag blev rasande och kände hur mitt indiska temperament börjar komma fram. Inte nog med allt detta, när jag kommer fram till kassan kostar denna skål med skämt i 60kr hur ska jag med min lön från en skola med dålig currysås ha råd med detta. Hur tror ni jag löste detta? Jo jag la yogurten på mitt huve och sa att det var min judiska mössa och sedan kollade jag på en av mina intressanta filmer jag jag brukar visa min fantastiska favoritglass 8D men jag gillar även 8b för de är bäst.
Extremt otrevlig personal. Slänger plastbyttor och basunerar så att alla kunder hör ”jag står inte ut med människor”. Även ”typiskt svenskar” droppades. Du ljushåriga tjej som jobbade den 15/7 vid 18 tiden. BYT JOBB!! Du tränger dig in i kön och skall torka disken vid fruktlådorna, fullt fokuserad att titta i din mobil utan att bara be folk vänta tills du torkat klart. Istället suckar du och tar en tom plastlåda och slänger den över tillbehörsdisken in till utrymmet vid diskhon. Alla hörde vad du sa och hur missnöjd du är över att behövs serva människor som i grund och botten betalar din lön. Du skulle skämmas. Första och sista gången jag besöker Honeycomb Frozen Yoghurt i Mall of Scandinavia.
Comment on this business

to add Honeycomb map to your website;