facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hönshuset

"Mode för henne & honom med personlig service."
Address: Trosa (commune)
City: Trosa


Similar places near
Reviews
Vanligtvis brukar det vara trevligt att titta och handla på Trosa klädhus men inte i torsdags!!!! Expediter som högt och ljudligt bara står och pladdrar privat samtal mitt i butiken. Ingen notis att det var flera kunder i lokalen. En annan expedit som torkar golvet. Ingen som frågar om vi behöver nån hjälp. När vi lämnade butiken var det en som sa:" Gick det bra"? Jag svarade "nej". Svaret på det blev " så kan det vara" Mycket dåligt kundbemötande!
Jag o en väninna var där för några dagar sen, ock vi Hittade jätte mycket snygga kläder… Otroligt hjälpsam o trevlig personal. Vi kommer absolut åka dit igen
Hyfsat utbud av varor men inget intresse från personal att hjälpa till. Mer intresserade av att uppdatera Instagram än att ta hand om kunder. Erbjuder inte kvitto utan detta behöver uppmärksammas.
Helt OK butik med många fina märken. Hittade en Rea-vara i ett hörn. När jag skulle betala blev prislappen bortskrapad och fullt pris krävdes. Tycker nog att man skall stå för sina priser i butiken.
Sökt efter en linneklänning och där fanns den! Jättetrevlig personal! Hade jag haft mer tid misstänker jag att det hade blivit fler fynd!
Väldigt fint och brett utbud kläder och det dessutom till bra priser. Härlig personal som bjuder både på ett leende och kunniga råd.
Fin kvalité. Snygga kläder till dam och herr. Fantastisk service och även snygg inredning och badlakan.
Alltid trevligt bemötande och mycket att välja på att välja på i olika prisklasser.
Bra service, trevlig personal och fina kläder. Kan inte bli bättre...
Herravdelningen mycket bra. Damavdelningen DÅLIGT!
Comment on this business

to add Hönshuset map to your website;