facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höörs Vårdcentral

Address: Storg. 2, 243 30 Höör
Phone: (0413) 55 94 00
City: Höör
Zip Code: 243 30


Similar places near
Sofie's Massagestudio Sofie's Massagestudio 528 meter Vi erbjuder - Idrottsmassage - Klassisk massage - Hot stone massage
Reviews
Superdålig service. Även fast de vet att jag gått upp pga medicin och sjukdom säger de att ’gå ner i vikt’ fastän jag hade samma problem som ’normalviktig’. Det var först när jag nämde att min smala bror har samma problem som de tog det någorlunda allvarligt. Finns en av sjuksköterskorna på provtagningen som faktiskt vet hur man tar blodprov. Alla andra har stuckit mig flertal gånger fastän mina blodådror är lätta att sticka enl. andra sjuksköterskor, en gång så stack någon in hela nålen i handen, för att sen försöka pricka ett kärl påväg ut med nålen. Jag är super spruträdd och det hjälpte inte alls. Dessutom har jag fått två remisser till sjukgymnast och ändå inte fått någon tid på över 1 år
Alltid trevlig och kompetent personal. Lite minus då det kan vara svårt att boka tider.
Dålig mänisko servis fick venta fyra vecka för få medcin till doter. hon inte må bra men hon bra nu. fiksa ventid snela so jag kan få medcini til dotr
Måste vara Skåne sämsta vårdcentral. Vägrar konsekvent vård till små barn och klarar inte heller av att ta blodprov på små barn. När de inte klarar av sitt jobb ska man enligt vårdcentralen åka till barnakuten. En skamfläck för primärvården!
För någon vecka sedan var jag på läkarundersökning efter att ha fått en kallelse. Som vanligt blev jag mycket trevligt och proffsigt behandlad. Jag upplever att all personal jag har varit i kontakt med under åren gör ett bra jobb och vinnlägger sig om ett fint bemötande.
Måste vara den sämsta vårdecntralen i mannaminne. Välj för guds skull ett annat ställe om ni kan
Den absolut sämsta vc jag varit med om, kom fram efter 2 timmar och 50 minuter, köplats 36. När jag väl kommer fram och börjar berätta varför jag söker vård, säger personen jag pratar med, vänta ett ögonblick det knackar på dörren, eh jaha! Personen kommer tillbaka och jag berättar vidare att jag listade mig hos dom för ett år sedan, nu behöver jag träffa läkare och jag behöver förnya mina recept, plus att jag skulle behöva ta prover vilket jag bör göra en gång per år för jag har gjort en magop. Inga problem säger personen. Tre ggr minst sa jag att jag gått igenom en magop. Får hem brev från vårdcentralen långt om länge, där det står att om jag vill förnya mina recept får jag vända mig till vc i Landskrona, 2 år sedan jag flyttade därifrån till Höör, och jag har ju listat mig i Höör. Den här läkaren skriver dessutom att han tycker att jag ska ta kontakt med vc jag är listad på för att få hjälp med min DIABETES. Diabetes, jag har aldrig någonsin haft Diabetes, och jag är listad i Höör. Helt otroligt ju!!
Satt som alla tidigare ggr jag ringt denna Vårdcentral i Höör i telefonkö..efter ett antal försök tidigare under dagen, då de hänvisat att ringa upp igen pga att "det är många som ringer just nu.." Samtidigt ska man sköta ett jobb! Och inte ngt om att de kan ringa upp en när det blir ledigt..vilket i sig inte är ngn garanti..utan även de samtalen kan ibland ha uteblivit. Men iaf..när jag nu väl hamnade i kö..köplats 16..och 1 timma senare var nere på köplats 5.. Då avbryts samtalet och De lägger på!!! Jag ringer upp IGEN..då har De STÄNGT!!! Tyvärr har även detta hänt mer än 1 gång!! Tycker synd om de äldre och andra med annan problematik!
Skånes sämsta vårdcentral! Otrevligt bemötande redan i receptionen! Aldrig mer! Vanliga svenskar e inte välkomna!!!
Jag upplever att det är svårt att få kontakt med ex sjukgymnastiken. Telefontid finns men innebär inte alltid kontakt, vid besök på mottagningen så är ofta personalen upptagen. Skulle det inte funka att kunna maila, messa eller ngt för att lämna ett besked? När jag ringer vårdcentralen för att den vägen komma till då är det en kö på sjutton samtal, som väldigt sakta minskar i längd. I mitt fall handlade det om ändra en tid åt min fru.
Comment on this business

Directions to Höörs Vårdcentral with public transportation


Höör Gamla torg 80 meters
445
448
Höör Stenskogsvägen 190 meters
444
445
448
469
470
Höör Ringsjövägen 290 meters
445
469
470
Höör Mejerigatan 300 meters
444
445
448
469
470

to add Höörs Vårdcentral map to your website;