facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hop N Pop

Hop N Pop

Story

Sports & Recreation Venue



"Trampolinarken är fylld med aktiviteter som Trampoliner, Dodgeball, Klätterväggar, Obstacle Course, Interactive Wall, Airtrack, Slamdunk, Wall Run och en stor Airbag.Här kan man göra allt från superseriös träning till de barnsligaste lekarna.I vårt cafe hittar du dryck och mat för att fylla på energinivån."
Address: Folkesta, 63239 Eskilstuna
Phone: +46102050000
City: Eskilstuna
Zip Code: 63239



related searches:
Similar places near
Du&Pepp Du&Pepp 2 km Otrolig variation på passen, alltid lika spännande att se vilken träning som väntar! ...
Svenska Hundklubben Eskilstuna Torshälla Avd. Svenska Hundklubben Eskilstuna Torshälla Avd... 3 km "HundkurserHundägarutbildningHundträning"
Friluftsgården KFUM Solvik Friluftsgården KFUM Solvik 4 km Naturskön plats. Perfekt för midsommarfirande, valborg, privata fester
STIGA Sports Arena Eskilstuna STIGA Sports Arena Eskilstuna 5 km Stor och mäktig för den kan användas till många olika evenemang. Finns cafeteria och...
Korpen Eskilstuna Korpen Eskilstuna 7 km Börja träna på Korpens gym i Vilsta och kom igång.
Reviews
Ungarna älskar det. Kunde ha vart lite större och en fika/mat avd lite avskilt från allt ljud hade det fått 5 stjärnor
Det här är perfekt för rastlösa barn, och för föräldrar som vill att barnen ska somna tidigt. Barnen, och vuxna också för den delen, får verkligen rasta av sig här. För trötta mammor och pappor, så finns här bekväma stolar att vänta i. Här finns även ett litet fik. Det rör sig personal ute bland mattorna hela tiden, och säkerheten är hög här. Rekommenderas.
Mycket bra lekställe, mycket trevlig personal, när vi var där fick barnen leta efter en julklapp, mycket uppskattat, framförallt en bra julklapp.
Bra ställe för barn och vuxna, trevligt personal
Tydligen väljer personalen vem dom ska vara trevliga mot. Min man som är amerikan och son var där och hade en vattenflaska med till min son som blir törstig av att hoppa. Då var dom snabbt framme och sa att dom att göra sig av med vattnet. Samtidigt var det en massa andra vuxna som gick omkring med vatten och läsk. Dom sa dom inte till?? Sjukt dåligt. Han kände sig inte välkommen där alls.
Det var kul. Lärde mig bakåtvolt för första gången. När man ska åka där ifrån säg inte "Sista vålten" För då går det åt helvette. Som min lillebror landade på ryggen på den gråa balans grejen vid kuddarna. Och jag landade fel på ryggen så jag knappt kunde andas. Så var försiktig.
Riktigt bra ställe för barn i alla åldrar, det finns olika sektioner, med olika svårighetsgrad som utmanar både balans och koordination. Den enda nackdelen är kanske priset, 180kr per barn och timme, blir lite dyrt om man är några stycken, annars ett kanon ställe.
Barnsäkert lekland där allt handlar om att ha kul. Skumgummi kuber i poolerna som man kan kasta sig ut i och göra bomben exempelvis. Balansgångar, pingis, studsmattor, luftslott och mkt mer. Går att boka för födelsedagen. Menyn är lite mager, men klassiska varmkorvar med pommes finns. Dryck i form av cola och festis samt vatten finns. För den som vill äta nåt snabbt och litet finns några olika versioner av toast att äta. Rekommenderar detta ställe. Angående hur dom rengör kuberna som är väldigt många i poolerna har jag inget svar på då jag inte fråga.
Hala och Agnes jobbade när jag var där och gav ett väldigt bra intryck och var trevliga
Inte värt pengarna jätte liten lokal och allting var uptagetOm jag kunde skulle jag ge det 0 stjärnor
Comment on this business

to add Hop N Pop map to your website;