facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hoppiloo

Hoppiloo

About

Köp fina rosetter, tyllkjolar, flugor till vuxna & barn, drömfångare och barnrumsinredning hos oss!
Alltid Fri Frakt, fin kvalité och snabb leverans!

Story

Hej och välkommen till HoppiLoo!
Mitt namn är Ida Banck och bakom det namnet finner du en mamma full av idéer, drömmar och mål.
I februari 2014 föddes HoppiLoo och en dröm som blev ett mål gick nu i uppfyllelse.
Idéen till namnet HoppiLoo fick jag från mina barn. Jag ser storasyster börja hoppa, hon skrattar och det smittar snart av sig på lillasyster. Nu står de där och hoppar med hjärtliga skratt båda två och har så roligt tillsammans. Denna enkla lek av skuttande sprider så mycket glädje och kärlek omkring sig, alla i dess närhet blir smittade och visst blir man sugen på att hoppa med! Denna bilden hade jag i huvudet när namnet HoppiLoo dök upp =)
HoppiLoo - Skoj, hopp och kärlek. Det är vad du hittar i mitt liv som smittar av sig i denna webbshop! Det är också vad jag vill smitta av mig med till ditt liv.
Affärsidén är att vi ska fylla HoppiLoo med skojigheter för barn till priser som passar de flesta och dessutom gratis frakt! Du ska här kunna hitta utvecklande, pedagogiska och vackra produkter. Vi strävar efter att kunna erbjuda produkter som du sällan hittar på marknaden .
Hos oss hittar du perfekta presenter till barn som "har allt"!
Tveka aldrig att kontakta oss på HoppiLoo om du har några frågor eller önskemål.
Ha en fantastisk dag!
Kram, Ida Banck

Mission

Hoppiloo är en webbutik som primärt säljer barnkläder och maskerakläder för barn. Vår affärsidé är att vi skall ha ett lite annorlunda sortiment och dessutom till låga priser. Vi strävar efter att kunna erbjuda produkter som är svåra att finna på marknaden.
Här kommer finnas perfekta presenter till barn som "har allt".

Products

På Hoppiloo kommer du finna skojigheter för barn!
Det handlar om utklädnad, djurdräkter, vackra fluffiga kjolar, hårband, accessoarer, wallisar etc.



"Vi matchar hela familjen!Hos oss hittar du ett brett utbud håraccessoarer, flugor, slipsar och hängslen till både baby, barn och vuxen. Ljuvliga kjolar i tyll till baby, barn, vuxen & dockor. Kolla in vårt stora sortiment av hårrosetter!Hos oss handlar du alltid med gratis frakt.Välkommen till vår butik på nätet!"
Address: Vistorpsvägen 11, 26971 Förslöv
Phone: 0431-100 02
es.oolippoh@ecivresdnuk
City: Förslöv
Zip Code: 26971



related searches: Hoppiloo förslöv age
Similar places near
Babynest och sovorm Babynest och sovorm 287 meter Sömmerska sedan 2004
Reviews
Beställde en klänning vi skulle ha till smash the cake fotograferingen. Kunde ej leverera i utlovad tid och ville då att vi skulle stå för frakten för retur. Valde att behålla produkten som foto-propp. Däremot första och sista gången jag handlade här.
Ibland undrar jag hur det går till. Måndag 15,27 beställde jag hängslen från Hoppiloo, Malmö till Tilda & Lexie.. 15,34 behandlades ordern. 15,39 bokades ordern med POSTNORD. Tisdag 13,45 rasslade det i brevlådan. Måste ha hänt nåt me postnord. Snyggt jobbat Hoppiloo
Toppen kundservice och jätte fina barn balerina
Comment on this business

to add Hoppiloo map to your website;