facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Horn Vandrarhem

Horn Vandrarhem

About

Horn Vandrarhem är beläget mitt i Horn i Östergötlands län.
Vi erbjuder boende samt uthyrning av lokal för fester, bröllop, dop, jubileum m.m.

Story

Horn Vandrarhem är ett f.d Hotell som har 10 st dubbelrum för uthyrning året runt. För kortare och längre tider. Fastigheten inrymmer även lokaler för fester, jubileum, bröllop, dop konferenser mm. Välutrustat kök, sällskapsrum, TV-rum , bar mm.
Priser: Dubbelum 450:-. Enkelrum: 290:-.
Festlokal. Pris enligt överenskommelse.
Wifi finns i fastigheten.

Impressum

Kenneth Johansson & Ewa Pettersson

Address: Gamlebyleden 7, 59042 Horn, Sweden
Phone: 0702065090
es.mehrardnavnroh@akob
City: Horn
Zip Code: 59042


Reviews
Otrevlig och arg. Tönker aldrig bo här!
Trevligt litet vandrarhem och hotell som drivs av ett mycket välkomnande värdpar. Bra kommunikation via email och SMS. Fin frukost kan väljas till om man inte vill göra sin egen frukost. Vi reste till Horn med egen båt. Båten kan ligga i gästhamnen och sedan är det en promenad på ca 500 meter till Horns hotell. Rekommenderas.
Jättehärligt ställe som drivs med kärlek och passion av ett värdpar som verkligen gör allt för att man ska känna sig välkommen. När jag bodde där var jag ensam gäst och hade hela den häftiga gamla byggnaden för mig själv. På morgonen blev jag serverad en jättefin och stor frukost. Kan bara rekommendera!
Vi hade tänkt att lilla - snart 90åriga - mammis skulle få det bekvämare under midsommar än hos oss på torpet. Det började bra men sen gick det snabbt utför. Första morgonen skållade sig mor på duschen vilken värden noga informerat oss att inte ändra temperaturen på. Lilla lydiga mammis gjorde ej heller så men kom därifrån med närapå brännskador. Nästa kväll kom gäster även i rummet bredvid mors vilket ledde till att ljuset därifrån gav ett dagsljussken in i mors rum. Inte så lätt att sova då. Mors dörr knarrande högt vilket Gjorde att hon var rädd öppna den och väcka de övriga 2 gästerna. Värden hade även glömt stänga dörren till kontoret vilken stod vidöppen hela natten med nyckeln i dörren och med fri tillgång till alla datorer och prylar därinne. Lyckligtvis är Horn uppenbarligen ett laglydligt samhälle. När vi ringde och i all vänlighet påpekade detta muttrade den bistra värden att det var slarvigt. Inget tack därifrån. Sen kom sista morgonen då värden uppenbarligen hade behov av att ta ut sin frustration på någon, såg den värnlösaste personen i socknen, en 89 årig tant, vår mor, och gav sig på att helt absolut omotiverat skälla ut henne!! Jag var själv inte med vid tillfället men min försagda dotter var och hon fick gå emellan då värden inte slutade ösa ur sig oförskämdheter! Allt mor ville var att betala! Att döma av ett sånt beteende gentemot sina gäster är det inte svårt att varför vandrarhemmet inte har några gäster. Vem vill bli behandlad så? Vem vill att någon man bryr sig om skall bli behandlad så? Mamma är fortfarande skakig efter påhoppet, flera dagar senare. Hon säger att hon aldrig tidigare i sitt långa liv blivit behandlad på detta vis. Förhoppningsvis kan " värden" få lite andra uppgifter som inte involverar kundkontakt. Tack för oss. Vi kommer aldrig igen nyttja vandrarhemmet i horn. Synd på ett sånt potentiellt fint ställe.
Väldigt trevligt ställe med härlig service. Vi har vid två tillfällen hyrt hela vandrarhemmet för återträffar med kompisgänget. Prisvärt, fräscht, barnvänligt och rymligt. 10 rum, stor matsal, egen bar, TV rum, bra kök, biljard, grill, trädgårdsleksaker och bastu. Perfekt samlingsplats för större sällskap. Nära till barnvänligt bad, närlivs, café, Astrid Lindgrens Värld 30 min och Nils Holgerssons Värld 25 min. Rekommenderas varmt!
Fantastiskt värdpar som var måna om att vi skulle ha en bra vistelse. Supermysigt vandrarhem med stora ytor och fina rum
För mej är det bara 5 stjärnor som gäller i detta fall Ewa o Kenneth gör allt dom kan för oss ortsbor faktiskt.
Absolut värt en omväg. Har det där lite extra som berikar resan. Man kan äta tvärs över gatan.
Vi gick tipspromenad från Vandrarhemmet. Trevligt. Ute. I dessa tider. Träffa folk.
Hemtrevlig miljö med underbara ägare. Rekommenderas varmaste!
Comment on this business

to add Horn Vandrarhem map to your website;