facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HORNBACH

HORNBACH

About

Det här är den officiella sidan för HORNBACH Stockholm/Botkyrka.

POLICY
Reklam eller inlägg som kan upplevas som kränkande eller hotfulla plockas bort. Vid upprepade överträdelser kommer användaren att stängas av från sidan.

Address: Fittjavägen 24, 145 53 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46853461000
City: Norsborg
Zip Code: 145 53



related searches: HORNBACH online, HORNBACH Frankfurt, HORNBACH Dresden, HORNBACH CZ, HORNBACH Germany, HORNBACH katalog, HORNBACH gummersbach, HORNBACH near me
Similar places near
TIKA BYGG TIKA BYGG 2 km
Reviews
Tyvärr kan jag inget annat göra än att ge de sämsta betyg även om ca 1 av 10 personal är bra, så har de fått alldeles för många chanser som de sumpat. Kortfattat utan att gå in på de flertal dåliga köps upplevelser så: 1. Personal som inte har någon känsla för service! Nonchalanta, ignoranta, stroppiga. 2. Okunskap både gällande kund rättighet, men även produkter. 3. Fel prissättning, fel saldo och utan att de ens står för det. 4. Språksbrist bland många av de som inte förstår ord inom branschen. Eller som står där och tror sig vara på ett kaffe med skämt och skratt på andra språk när kunden står och väntar och De blir arga för att man stör deras stund. Prata vilka språk ni vill, skratta, ha roligt men ej på arbetets och kunden s bekostnad. Tyvärr så måste chefen vakna till. Det är gott om konkurrenter Hoppas nån ansvarig läser detta.
Idag kom jag in som en vilsen kund med många frågor, detta såg Moses på byggavdelningen och hjälpte mig med vilka varor jag ska ha och hur de ska användas. Fick även hjälp med att såga en skiva. Påväg ut gick jag förbi servicecenter med ett par frågor till och bemöttes av två supertrevliga tjejer, Selma S och Rebecka. Tack för otroligt fint bemötande! Mvh, Nöjd kund
Den första upplevelsen var utmärkt. Beställningen hämtade äfter tre timmar. Allt fanns i lager som står på hemsidan. Personalen är bra.
Det finns någon enstaka personal som är serviceminded men de flesta är ointresserade och långsamma. Det är stökigt och svårt att hitta. Försökte köpa lampor men de hade kontakter som behövde tillägg för att fungera men ingen information om hur eller var. Ingen att fråga. Letade runt hyllorna men det fanns ingen vara som skulle vara aktuell. Då handlar man helt enkelt inte.
Supernöjd med mitt besök idag. Jag vill speciellt ge beröm till Moses på byggavdelningen som gav mig ett proffsigt kundbemötande och bidrog med härlig humor. Han var väldigt kunnig inom sitt område och kunde besvara på alla mina frågor utan några problem. Fantastisk service!
Beställde på nätet och åkte rätt in,lastade,fick kvitto och körde ut. Rent och snyggt. Lätt att hitta mina varor. Inget att klaga på mer än vädret.
En koncern som kommer från Bornheim nära Kaiserslautern och därför anlitade Ronnie Hellström som etableringsansvarig i Sverige måste man bara gilla. Plus att utbudet och priserna är mycket bra.
Stort och kul utbud när man håller på att skapar sitt hem men rätt tråkigt läge
Bästa bygg och allt möjligt butiken i Stockholm! Billigare på akvarieprodukter än alla och bra sortiment. Rekommenderas starkt!
Under alla år jag handlat i detta varuhus har jag alltid fått bästa tänkbara service samt varor till bra pris och kvalité
Comment on this business

to add HORNBACH map to your website;