facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hornbach

Hornbach

About

Det här är den officiella sidan för HORNBACH Stockholm/Sundbyberg.

Story

Det här är den officiella sidan för HORNBACH Stockholm/Sundbyberg. Checka in för att visa dina vänner att du är en sann hemmafixare!

Vill du träffa andra hemmafixare? Gå vidare till HORNBACH Sverige.
www.facebook.com/hornbachsverige
Där kan du tipsa, fråga, ladda upp bilder och delta i unika tävlingar. Dela gärna med dig av dina erfarenheter och ge inspiration till andra medlemmar. Självklart kan du även tycka till om HORNBACH och föra diskussioner med oss - vi svarar gärna på dina frågor och funderingar!

POLICY
Reklam eller inlägg som kan upplevas som kränkande eller hotfulla plockas bort. Vid upprepade överträdelser kommer användaren att stängas av från sidan. Har du frågor du inte vill ställa här? Kontakta oss via mail: [email protected].

HORNBACH Stockholm/Sundbyberg
Den stora bygg- och trädgårdsmarknaden med Drive-in.
Det finns alltid nå´t att göra: Stort urval, tillförlitlig service, ständigt lågt pris och rådgivning som passar: Hos oss hittar du allt för ditt projekt. Det är vårt löfte!

Öppettider:
Måndag - fredag: 07.00 - 20.00
Lördag - söndag: 09.00 - 18.00

Öppettider helgdagar:
Midsommarafton: 09.00-14.00
Midsommardagen: stängt
Julafton: 09.00-14.00
Juldagen: stängt
Nyårsafton: 09.00-14.00
Nyårsdagen: stängt
Övriga röda dagar: 09.00-18.00

Address: Madenvägen 17 , Sundbyberg 174 55, AB, SE
Phone: +46 8 799 50 00
City: Sundbyberg
Zip Code: 174 55



related searches: hornbach online shop, hornbach stockholm, hornbach göteborg, hornbach frankfurt, hornbach malmö, hornbach filialen, hornbach helsingborg, hornbach öffnungszeiten
Reviews
Köpte en Muurikka stekhäll hos Hornbach Sundbyberg och när jag monterade den hemma upptäckte jag att det fattades delar för att fästa benen. Ringde butiken och det gick snabbt att komma fram och jag blev trevligt bemött. Behövde bara komma in och hämta delar sa de. Det gick smidigt även i butiken och personalen var hjälpsam och trevlig. Det är när saker inte fungerar som en butik sätts på prov och Hornbach Sundbyberg levererade verkligen.
Kollade upp en matta vi skulle köpa online och dubbelkollade lagerstatus. Packar in två barn i bilen och åker 30 min. Kommer dit och får veta att skärmaskinen för mattor är trasig och att de vägrar låta oss skära mattan för hand även fast vi erbjuder oss att betala extra för att det ev blir lite snett. Värst av allt - maskinen har varit trasig i 4 veckor utan att man bemödat sig med att ändra lagerstatus. Horribelt kundbemötande och noll flexibilitet eller vilja att lösa problemet.
Bra hjälp, smidigt hjälp och allt som man behöver finns
Inte så mycket "Exakt på millimetern!" över deras sågtjänst. 90 grader gick tydligen inte heller. Önskar jag kunde varit där när de sågade, men jag fick hämta dagen efter innan stängning. Blev ganska besviken.
Jättebra butik med stort utbud till bra priser. Vi har fått experthjälp av Anna på färgavd. Superbra resultat när vi målat om lgh med deras egna färger samt krukor och möbler till altanen . Väljer denna butik tack vare priser, utbud och service.
Bra utbud i butiken, men katastrofpersonal. Dels så var de inte så sugna på att hjälpa även fast han kom fram o fråga om vi behövde hjälp. Sen det värsta var att vi överhörde personalen som ”hjälpte” oss anklaga oss för att vara tjuvar till sin kollega. Genom hela butiken hade de stenkoll på oss… Superkul att handla om personal tror man är tjuv… nej detta var sista gången jag var inne på Hornbach, byt ut personalen så kanske jag besöker igen!
Det var Besök 1 för mig. Så häpnadsväckande stort varuhus! De har dessutom en avdelning för konstinramning och konstnärsmaterial. Bra att veta det speciellt för någon som bor nära...Personalen kan vara upptagna och stressade vilket gör att de inte alltid kan vara tillgängliga dock är trevliga och behjälpliga ....
Ett synnerligen välsvetsat team tog hand om allt, från beställd vara, plock från hyllor till slutlig betalning. Ett särskilt tack till Marcus, som professionell och serviceinriktad är en tillgång för företaget! Ulf Vaxler 1.6.2023
Tack Hornbash i Sumpan. Så trevlig och hjälpsam personal. Allt fanns hemma och personalen packade ihop det och vi hämtade dagen därpå med släpvagn. En truck körde till och ställde sakerna i släpet. Vi for hem. Aldrig mer Bauhaus när man kan handla på på Hornbash. Dessutom var nya toaletten 700 pix billigare. Det e inte så lite billigare. Sedan killen vi handlade kakel av. Trevlig, hjälpsam och snabb. Fix, trix klart.
Snabb o effektiv hjälp när jag behövde det. Så bra service
Comment on this business

to add Hornbach map to your website;