facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hörte Brygga

Hörte Brygga

About

Välkomna till Hörte Hamn och Hörte Brygga. Här serveras mat i picnicform & vi tar inga bordsbokningar. Hos oss kan man bara betala med kort!

Story

Hörte Brygga är spontant, rökt, hantverksdryck och mat för delning. Som är öppet under sommaren när det förhoppningsvis blir varmare. Vi får i feeling och förvandlas till en folklig variant av show up restaurang, här serveras allt på burk för delning, våra favorit plattor vänds, det hälls vin från magnum & hängs i gäng. Under dessa heta veckor har vi valt ut en gård per vecka. Vi vill värna om mångfald och serverar varje dag en 4-rätts meny på denna gårds råvaror. Inga konstigheter helt enkelt! Kom förbi och ta en titt när vi gör sommarrestaurang på vårt vis.

När Hörte Brygga är stängt har vår systerkrog Köksbordet öppet, samma lokal, samma vackra hamn men i en helt annan tappning. Varmt välkommen till Hörte Hamn!

Address: Hörte hamn, Dybäck 46:5, 274 54 Skivarp
Phone: 073-997 10 41
City: Skivarp
Zip Code: 274 54



related searches:
Reviews
Ingen salt!! Men ändå grymt gott, tillbehören är fantastiska till det ännu finare köttet eller fisken.
Underbart god mat men tyvärr så förstördes upplevelsen av alla flugor. Stort plus för personalen, otroligt trevliga och kunniga!.
Amazing mat, dryck, personal och upplevelse!
Trevligt ställe, och trevlig personal men maten var ingen höjdare. Fisken god men fläskköttet som skulle vara långbakat var nästan bara fett sidfläsk. Absolut inte långbakat. Gick ganska hungrig därifrån.
Vår fantastiska pärla nere i Hörtehamn. Fantastisk god mat. "Lunchkorgen" väljer man antingen kött,fisk eller vegetariskt. Man får numera beställa via en app vilket går hur bra som helst. Min favorit efterätt är marräng med slövispad grädde.
Väldigt mysigt,mycket god mat.Snabb servering.
Bra krog i trevlig miljö. Trevlig mat som serveras i "korgform".
Vacker liten småbåtshamn med beach restaurang med ambitioner. Vi avvisades och anvisade till kiosken på baksidan då vi bara ville beställa, förmiddagskaffe och glass
Comment on this business

to add Hörte Brygga map to your website;