facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HOS MIRO

HOS MIRO

About

HOS MIRO Restaurang

Hos Miro bjuder er på allt från klassisk Syrisk mat som grillad kyckling och Falafel till några lite mer ovanliga rätter .

Story

HOS MIRO Restaurang

Hos Miro bjuder er på allt från klassisk Syrisk mat som grillad kyckling och Falafel till några lite mer ovanliga rätter som t.ex. Kabsa och ovanliga Vegetariska rätter.
Dessutom serveras dagligen en stor och varierande lunchbuffe med olika maträtter varje dag!
Storgatan 15
523 30 Ulricehamn
Mobile: 073 959 64 47

Address: storgatan 15, 52330 Ulricehamn
Phone: 0739596447
City: Ulricehamn
Zip Code: 52330



related searches:
Similar places near
Ica Kvantum Ica Kvantum 88 meter Detär mycket trånga gångar mellan varuhyllorna, personalen bryr sig inte mycket om ku...
Restaurang & Café Skotteksgården Restaurang & Café Skotteksgården 2 km Skottek är känt för sin utsökta mat, service och trevliga atmosfär. Ett vackert lands...
Patrick's Mat 072-3103531 Patrick's Mat 072-3103531 2 km Tusen Tack för SuperService o perfekt tillagad fisk! Bakpotatisen m kycklingröra var...
Torhults Brunn Torhults Brunn 19 km Trevliga ägare med känsla för kunden o dess behov.
Reviews
Underbart! Väldigt god mat. Utsökt!Mat: 5/5
Trevligt ställe med väldigt god och vällagad mat. Rekommenderas varmt. Perfekt utifrån storleken på stan. Inte jättestort utbud och en enkel lokal. Men för att äta en väldigt god, prisvärd lunch eller kvällsmat, så är detta helt perfekt.
Jätte god mat och trevlig personal!
God mat och trevlig personal, lite kallt bara!
Jättegod och prisvärd lunchbuffé. Endast 60kr för barn, vilket uppskattas när man har har barn som inte alltid äter. Nu älskade barnen falafeln och degknytena, vilket var härligt!
Dagens lunchbuffé en solig men råkall septembertorsdag. Jag har ätit här någon gång tidigare och tyckte detta var ett ställe med bra mat till rimligt pris. Intrycket består efter dagens besök. På lunchbuffén för 75 kr pensionärspris fanns - märkligt nog - inte bara basmatiris utan pommes frites. Friterade kycklingbitar var en riktig höjdare tillsammans med hummos. Hackad persilja med något mer var en härlig "grönsak". Här fanns mört och välsmakande nötkött. Kaffet var sådant vi dricker till jul - arabiskt kaffe med krossad kardemumma och det smakade riktigt gott. Trevlig och vänlig personal. Här kunde jag satt 5 stjärnor men dels var en del av det varma i buffén inte särskilt varmt, men att använda starkt luktande rengöringsmedel på borden när det finns matgäster som äter i samma lokal drar ner helhetsbilden avsevärt. Tänk på oss som reagerar på starka dofter och som får astmaliknande problem av detta!
Okej mat. Vissa maträtter var aningen torra och kycklingen smakade inte toppen.
Go mat, man känner sig hemma i Mellanöstern.
Fantastiskt bra mat! Brukar ta med grabben hit för att käka lite falafellrulle. Dom är supertrevliga och maten är superb!
Mycket serviceinriktad personal. Familjärt. Mycket smakrik mat med bra kvalitet. De fixade tom barnprogram åt barnen då de var väldigt otåliga och hungriga. Barnstolar finns. De fixade lite mindre rätter åt barnen. Våra är 2,5 & 3,5år. Skulle absolut äta där igen!
Comment on this business

to add HOS MIRO map to your website;