facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel And Restaurant Milano

Address: Västra vägen 16, Åstorp
Phone: +464264530
City: Åstorp



related searches: Best restaurant Milano, Restaurants in Milan, Milano Bad Tölz Speisekarte, Bulgari Hotel Milano, Four Seasons Milano, Best restaurants in Milan 2021, Milano Speisekarte, Armani Hotel Milano
Reviews
Jag upplevde riktig bra dagar, jag hade lätt velat boka på detta hotellet igen om jag åker till denna staden igen. Personalerna var riktig trevliga och fick en bra service. Utöver det, själva reningen var riktig fin. Det var fräscha säng samt toaletter.Rum: 5/5
Mitt rum var inte klar vid ankomst. Smutsigt och varmvattenberedaren var inte på. Ingen wifi. Obekväma sängar. Höga läten på natten, ligger en pizzeria/krog intill. Trevlig personal men lägg pengarna på ett annat boende om du vill ha en någorlunda standard.
Really good service, very nice staff, really enjoyed it there. The price was wonderful for such a hotel. I would easily book here again. See you again nice staff. Översatt av Google Riktigt bra service, mycket trevlig personal, trivdes verkligen där. Priset var underbart för ett sådant hotell. Jag skulle lätt boka här igen. Vi ses igen trevlig personal. Rum: Really nice room for this really wonderful price
Äckligt ställe, hemska rum, det är inte värt att betala för rummet och 400 CZK per dag. Restaurangen är inte en restaurang utan en pub för alkoholister. Bara hemskt, det här är det värsta stället jag någonsin varit på.
Bästa service och jätte trevliga personal Väldigt bra service Rum: 5/5
Idén är smart. "Campingstuga" med viss hotellstandard, dvs egen toalett, lakan och städning ingår. Även en mycket liten, egen altan med sittplats och litet bord för 2. Men pris behöver matcha kvalité. Stugan är rejält åtgången med tiden. Trasiga möbler och slitet. Duschmunstycke som sprutar överallt och inte går att justera i höjd. Stenhårda sängar. Supervarmt i stugan, ingen fläkt. Sängplatser för upp till 6 personer, men bara sittplatser till två. Finns inte matbord, bara ett litet skrivbord. Extraavgift på extravgift hund, småbarn men du får ingenting för avgiften. Inte en skål till hunden, inte ens sängkläder så att det räcker till alla! Prislappen densamma som en hotellnatt där även frukost ingår, vilket kommer bli det solklara alternativet för oss nästa gång vi reser till området.
Jag blev lovad ett rum med incheckning utanför de ordinarie bemanningstiderna, men vad som då tydligen inte ingick i priset var nyckel till rummet! Hur jag än letade i det vid ankomst olåsta rummet, stod inte nyckeln att finna i rummet och representanter för "hotellet" gick omöjligen att få tag på. Eftersom jag omöjligen kunde acceptera möjligheten att inte kunna låsa dörren om mig för att kunna gå på en promenad, nödgades jag ta in på ett riktigt hotell i Helsingborg. I kontakterna med "hotellet" efteråt vägrade representanterna erkänna några som helst fel i deras agerande och betalade bara tillbaka delar av kostnaden för rummet. Rummet jag erbjöds på gården bakom hotellet var för övrigt så sunkigt att jag lätt hade föredragit att övernatta i vedboden hemma istället!
No one answers on Facebook or email. I made a reservation and checked "offline payment" and it was cancelled without talking to me, because "lack of payment". But I checked "offline payment" so I expected to pay when I get there or in some other way after they contact me. They had already sent me an email approving my reservation! They have nothing in English, I need to translate everything. Översatt av Google Ingen svarar på Facebook eller mejl. Jag gjorde en reservation och bockade för "offlinebetalning" och den avbröts utan att prata med mig, eftersom "brist på betalning". Men jag bockade för "offlinebetalning" så jag räknade med att betala när jag kommer dit eller på annat sätt efter att de kontaktat mig. De hade redan skickat mig ett e-postmeddelande som godkände min bokning! De har ingenting på engelska, jag måste översätta allt.
Mycket trävlig värd. Annars nådde det inte upp till forventningane. Mer som en stugby.
Fanns inget varmvatten i dubbelrummet. När vi sen ställde frågan ifall vi vid nästa bokningstillfälle kunde få reducerat pris på grund av detta så fick vi svaret nej. ingen bra service.
Comment on this business

to add Hotel And Restaurant Milano map to your website;