facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel Bellevue

Hotel Bellevue

About

Hotel och konferensanläggning vid vätterns strand i den lilla trästaden Hjo. Egen Restaurang med a la carte

Story

Välkommen till Sweden Hotels Bellevue Hotel & Konferens i Hjo
Konferens, weekend- och sommarpaket, födelsedag eller bröllop - vad orsaken än är till besöket är det kärlek vid första ögonkastet!
Utsikten över Vättern, småbåtshamnen och fyren, läget i stadsparken och hotellets spännande arkitektur är upplevelser i sig när du kommer till oss. Hit åker man för att konferera, äta gott, bo bekvämt eller bara njuta av livet. Hjo är en idyllisk stad med avkoppling för själen.

Address: Stadsparken, 544 33 Hjo
Phone: 050312000050312003
City: Hjo
Zip Code: 544 33


Similar places near
Hotel Bellevue Hotel Bellevue 113 meter Vi hade rum med utsikt mot parken och vattnet, väldigt fint. Nyrenoverat ? badrum, nå...
Röda Stallet Bed & Breakfast Röda Stallet Bed & Breakfast 3 km Ett trevligt pensionat lite ut på landet, men cykel avstånd till Hjo. Stora rum och...
Röda Stallet Bed & Breakfast Röda Stallet Bed & Breakfast 3 km Lugn och skön atmosfär. Sköna sängar Trivsamt God service Lagom långt till centrum He...
Reviews
Jag har INTE bott på hotellet utan endast ätit grillbuffe'. Jag måste säga att jag blev oerhört besviken med tanke på hur otroligt dyrt det var! Typ 340kr för en vuxen och 165kr för barn. De olika potatisarna, såserna, kycklingen och salladerna var jättegoda men köttet samt korven var katastrofalt! Det var så mycket senor, brosk och segt fett att det inte gick att njuta av det, för jag blev hela tiden tvungen att spotta ut saker i servetten. Aktiviteter i närheten: Pooler, sjöbad, stadsliv, parker, minigolf, lekparker m.m. Promenadmöjligheter: Fantastiskt vackra promenadstråk i Hjo.
Hotell med stor potential! Verkligen fint läge och nära till både hamn och torg. Bokade via lets deal, och rummet lämnade en del att önska. Opersonligt, kalt och sån där beige landstingstapet.gamla sängar som man kunde känna fjädrarna genom madrassen. Maten var okej fast att servitören kom och frågade oss hur maten var 5 gånger under en måltid. Och vinet serverades ur det billigaste sämsta typen av vinglas. Fina omgivningar och god frukost.
Det blir tre stjärnor, även om miljön och potentialen ger mer. Det är som att man tappat sugen på hotellet. Det är en pärla, arkitektoniskt och lägesmässigt men det utnyttjas inte. Lite skräpigt och dammigt, frukosten var serverad med avsaknad av kärlek, och så vidare… Dock, åk gärna hit, var överseende och njut av det vackra Hjo erbjuder!
Tog dagens lunch tillsammans med goda vänner. Husmanskost, två rätter att välja på.Tjänst: 4/5
Som förstagångsbesökare så ser man lätt detaljer och våra förväntningar som inte var allt för högt ställda uppfylldes inte riktigt. Vi möts av en i personalen som har låg energi och som tycks tro att leenden och lite allmänt kallprat är något som kostar pengar. Vid bordet ser vi att "bordsduken" en utvecklad pappersservett under vasen har hängt med alldeles för länge och har märken efter glas och sås?fläckar. Ljuset lite längre bort på bordet står ordentligt snett i ljusstaken. Det här låter kanske som struntsaker men som ny gäst så är det första intrycket som påverkar resten av upplevelsen. Här finns förbättringar som är extremt lågt hängande frukt och i många fall gratis för restaurangen. Som tur var så var maten helt ok men det hade varit intressant med lite mer information om råvarorna lokalproducerat kött o.s.v.? i menyerna som också de hade mått bra av att få en lite mer iögonfallande formgivning. Inplastningen av menyerna är kanske bra i Coronatider men det gav lite pizzeriakänsla. Läget vid Vättern är mycket bra och jag hoppas att restaurangen kan höja ambitionsnivån så att den matchar utsikten. I det här fallet blir det en svag trea i betyg då man med mycket enkla medel hade kunnat erbjuda ett trevligare besök.
Mycket trevligt hotell förutom att de tillåter hundar i restaurangen. Vänligt bemötande men kanske inte den bästa maten. Parkering direkt utanför entrén som man måste ha en biljett till. Fantastiskt läge med utsikt över hamnen och Vättern Ni som jobbar där borde tänka lite mer på ert utseende, kille med örhängen och tjej med flint. Jag beklagar, jag visste inte att killen var född med örhängen och att du har hårproblem men säg inte att ni är djuvänliga då ni har djur i fångenskap och det stod ingenstans att ni hade äckliga hundar i en viss matsal. Att ni fullständigt struntar i allergiska personer gör ju inte saken bättre. Om man driver eller jobbar på ett serviceföretag får man allt anpassa sig. Jag kan inte besöka ert i övrigt fina hotell fler gånger så nonchalant söm ni är med djur i matsalen.
God mat i trevlig miljö. Hundarna fick vara med nästan överallt. Fantastisk trevlig personal. Kan verkligen rekommendera hotellet.
Fantastiskt läge vid Vättern. Ganska slitna hotellrum men är under renovering som behövs. Ok frukost med de tillbehör som jag förväntade. Trevlig och service inriktad personal.Rum: 3/5
Värme och äldre hotell är inte alltid en bra kombination Men bra frukost och trevlig personal ger hög trivselfaktor
Åt i restaurangen. Jättegod mat. Inte super mycket att välja på men passar de flesta. Promenadmöjligheter: Ligger centralt vid stadsparken i Hjo med utsikt över Vättern och hamnen. Fina promenadstråk vid stadsparken Mat och dryck: Jättegod mat. Aningen dyrt men restaurangen är fin så väl värt ett besök.
Comment on this business

to add Hotel Bellevue map to your website;