facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel Bügelhof

Hotel Bügelhof

About

Hotel Bügelhof ligger i Lindvallen i Sälen.

Story

Hotel Bügelhof ligger i Lindvallen, Sälen, bara 50 meter från skidliftarna. Hotellet har 35 gästrum, funktionellt inredda med det där lilla extra.

Vår relaxavdelning har bastu, bubbelpool & solarier.
Unna dig en massage eller en kroppsbehandling hos vår spa & hud -terapeut?

På hotellet finns Restaurang Harrys & Harrys/Ice nattklubb.
På nattklubben bjuder vi på livemusik flera dagar i veckan med Sveriges hetaste artister. Som hotellgäst har du självklart fri entré till nattklubben.

Address: Sälfjällstorget, 780 67 Sälen
Phone: 0280-219 50
City: Sälen
Zip Code: 780 67



related searches: Hotel bügelhof restaurant, Hotel bügelhof lindvallen, Hotel bügelhof reviews, Olarsgården Hotell, Sälen hotell
Similar places near
Gammelgården Hotell & Restaurang Gammelgården Hotell & Restaurang 2 km Mycket god mat, trevlig personal, mysig miljö och rekommenderar starkt om ni gillar v...
Sälens Högfjällshotell Sälens Högfjällshotell 3 km Fantastiskt läge. Fina längdåkningsspår. Välpreparerade pister med få människor. Mysi...
Sälens By Sälens By 5 km
Panorama Lodge Panorama Lodge 12 km Välkommen till Panorama Lodge, Hundfjället, Sälen
Reviews
Firade min födelsedag några dagar tillsammans med familjen. Fantastiskt trevligt och fräscht hotell med varm och välkomnande personal, som gör det där lilla extra. Alla faciliteter finns, för att trivas både före och efter skidåkningen. Jättebra frukostbuffé och mysig restaurang och lounge där hela familjen trivdes. Hit kommer vi tillbaka.
Besökte restaurang Winter den 21/12. Firade frugans 60 årsdag. En otroligt bra service och mycket god mat. På en skala till 10 9,95.
Stannade bara en natt. Allt var bra av det jag såg.
Bokat middag på Winter. Startade med ett par drinkar i loungebaren på övervåningen. Väldigt bra service av bartendern som hade överaskande bra koll på de ca 110 ginsorterna i baren. Mycket trevlig atmosfär vilket killen i baren verkligen var en av anledningarna till. Ner till middagen och när förrätterna kom in så var hummersoppan en fullträff medan Winters toast kändes medioker. Varmrättsdags och in kommer en överbakad röding som snabbt byts ut mot en tyvärr översaltad ersättningsrätt. Jag orkar inte anmärka på min schnitzel som även den hade gått några minuter för länge, men smaken var helt ok. Kocken hade nog inte sin bästa kväll, men det hade däremot serveringspersonalen som var otroligt serviceminded och fick oss att närapå glömma varmrättsfadäserna genom sitt trevliga bemötande. Hit kommer vi inte tillbaka för matens skull, men miljön och personalen gör att vi säkert är där igen inom kort.
Ett jättetrevligt hotel, med en väldigt service mindig personal! De ordnade med tårta till min son som fyllde år och dukade fint till frukosten! Jag glömde även min necessär på hotellet som de skickade hem till mig utan några invändningar. Utrymmena på hotellet är rena och fina, både loungen och restaurangen är super härliga att hänga i och receptionen med sin öppna brasa är väldigt välkomnande! Kan varmt rekommendera det här hotellet!
Vilken Lyx - helt klart 5 stjärnor ! Man kände sig ompysslad av personal överallt . Alla hälsar och tar hand om oss alla vuxna som barn. Fin spa , Bastu efter skidåkningen. Fin förvaring av skidor . Fantastiska rum med fin utsikt över torget. Frukost med allt som man kan tänka sig. Restaurang Winter vill man gå till varje kväll o äta en god middag efter att besökt den grymma lounge baren med en av mina bästa Gin Tonic - wow vilken upplevelse Vill du ha avkoppling o massa lyx åk till Bugelhof !
Man får ta med hund.
Kul lekrummet för barnen oavsett ålder. Pingis och biljard uppe sen nere lekrum för de yngre. Fikat kändes dock som det var Inköpt på mataffären, alltså ej egenbakt Maten är bra
Supernöjd med vistelsen, både 2020 och 2021. Personalen här är proffsiga och trevliga, rummen är rena och fina. Ett helt vanligt dubbelrum känns som ett lyxrum. Läget och maten är och plus poäng med gym och spa.Rum: 5/5
Mysigt, nära backen, god frukost, trevlig personal. Tack Thea, Kebaben från Rökarn var inte så värst faktiskt. Kommer säkert tillbaka någon gång.
Comment on this business

Directions to Hotel Bügelhof with public transportation


Sälfjällstorget 130 meters
104
107-1
108
111-2
113-1
133
136-1
317

to add Hotel Bügelhof map to your website;