facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel ÅhusStrand

Hotel ÅhusStrand

About

Tvillingarna Svensson i Åhus.

Address: Kolonivägen 39, 29632 Åhus
Phone: +46 (0)44–24 36 00
City: Åhus
Zip Code: 29632


Similar places near
Åhus Strand Hotell Åhus Strand Hotell 23 meter Mysigt hotell, nära stranden. Fina rum, god mat. Trevlig personal
Åhus Seaside Åhus Seaside 35 meter Läget är toppen. Rummen är mycke fina. Spaet är väl fint och så, men enbart torrbastu...
Åhus Beach Åhus Beach 84 meter Helt enkelt en underbar strand!
Åhus Resort Åhus Resort 295 meter Trevliga herrar måste jag berömma , men när det gäller mat och renlighet så var det ...
Hotell Briggen i Åhus Hotell Briggen i Åhus 1 km Mkt trevlig personal och utsökt frukost! Väl värt att besöka igen!
STF Åhus / Cigarrkungenshus STF Åhus / Cigarrkungenshus 2 km Betalade 2500 för två nätter. Mycket slitet rum och kök. Ingen kyla på rummet. När ma...
Åhus Gästgivaregård Åhus Gästgivaregård 2 km Vi har alltid ätit gott på Gästis och så även denna gång. Servicen var trevlig och pr...
Reviews
Inbokat kvällsspa. Försökte ringa under dagen för att om möjligt ge möjlighet att ha vår tänkta mat i startgroparna när vi kom-ingen svarade på telefon. Lyckades inte räkna ut hur vi tog oss in genom bommen till spaparkeringen. Hittade ingen skyltning till spaet så gick felaktigt via hotelldelen. Små omklädningsrum, endast ett par duschar, skåpen saknade krokar så allt fick ligga på hög, saknade någonstans att sätta skorna och ställa tex necessär när man fixade sig efteråt, blöta golv pga jättenära mellan skåp och duschar. Fick vänta ca 40 minuter på maten relaxen 1 trp upp varav hamburgaren var kall och riset i poké bowlen nykokt men inte färdigt. Andra gäster satt med mobiler i varierad omfattning och tyvärr med ljud på! Mobiler användes också inom själva spaområdet, både att prata i och ta bilder med! Jätteskumt att det tillåts. Stor erfarenhet av ett antal spa genom åren, både inom och utom Sverige, gör att dessa detaljer tyvärr drar ner betyget rejält. Hela anläggningen är jättetjusig utifrån och även det vi såg inomhus, spaområdet är kanonfint och kan man förbättra de andra bitarna så blir det absolut fler besök. Mat och dryck: Jättefint upplagd mat från spamenyn, dock var hamburgaren kall och riset i poké bowlen rykande varmt och ej färdigkokt. Annars goda smaker!
Spaet var under all kritik. Oerhört litet , inte ens en jacuzzi eller något bad med bubblor fanns det. Två ljumna pooler inomhus , extremt små omklädningsrum där golven var dränkta med vatten. Gick inte att byta om utan att bli dygnsur. Det fanns ett stort relax rum ovanför spa:et som var väldigt fint , synd att endast sallad fanns på menyn.
Fantastiskt ställe med en arkitektur som är genomtänkt i varje detalj. Kvalitet i materialval, design, inredning genomsyrar allt. Servicen är närvarande i allt hela tiden utan att vara påträngande. Maten är enkel och vällagad i både frukost, lunch och kvällsmat. Det är även prisvärt! Nyårsmenyn var generellt bra med några toppar och tyvärr några dalar där det inte var balans mellan råvarorna på tallriken. Fina och prisvärda vinval. Spa delen är en av de bästa vi upplevt. Bra bastubad med IR, aroma, ånga och torrbastu. 2 fina pooler samt ett kallbad inomhus och 2 utomhuspooler med bubblor var en höjdare. Smart med en lugn ovanvåning dit du kan gå om du vill läsa en bok, lyssna på favoritpodden och ta något att dricka. Hit vill komma igen! Promenadmöjligheter: Härlig strandpromenad oavsett väder.
Alldeles för litet omklädningsrum. Ingenstans, mer än det lilla skåpet, att lägga några saker. Mer än tre personer kunde man inte vara. Vi fick vänta på varandra.Tjänst: 4/5
Väldigt vackert SPA men dåligt skött!! Jag ville dit för att där fanns både ångbastu och arombastu. Och vi körde många mil för att komma dit. Ångbastun var ur funktion‍‍ Vet inte om jag har en otrolig otur så den var trasig just då, eller om det varit så länge. Det stod inget på hemsidan iaf. Arombastu brukar dofta starkt så man uppfylls av doften. Här doftade det under 5 sekunder precis när de fyllde på doft. Sen var doften borta och det var som en vanlig bastu‍ Sen var det väldigt omständigt i receptionen. De vet tydligen inte hur de ska göra för det tog en väldig tid för henne i kassan att betjäna de som hade fått presentkort‍ I omklädningsrummet saknar skåpen både hyllor, krokar och galgar. Man får slänga in allt i en stor hög. Där saknas också en bänk eller stolar i omklädningsrummet så allt får läggas på golvet när man byter om och är man lite ostadig finns ingenstans att sitta när strumpor o dyl tas på.
Väldigt mysigt spa där det går att köpa till behandlingar. Den tysta miljön och utsikten över havet förstärker lugnet. Omklädningsrummen är dock ett stort minus. Väldigt litet, ingenstans att sitta eller lägga sina saker. Fanns inte heller några krokar eller hyllplan i skåpen. God mat som serveras en trappa upp, kan varmt rekommendera en tripp dit!
Härligt att besöka er. Spa avdelning i annan byggnad. Bättre skyltning till spa. Var snö, inte så gång vänligt .Tur hade egna inne skor. Kunde inte komma upp på relax avdelning på grund av hiss strula. Kunde inte gå i dessa trappor. Tydligen var där bar också. Tur där var vatten att dricka där nere. Mycket vatten på golvet i spaet emellanåt. Har man gång problem måste man kunna gå säkert. Personal var mycket gästvänliga. Boka inte in fler personer utan om man bokat tidigt har samma chans som 40 andra i ett sällskap.
Fina rum och lokaler, helt ok spa. Tre av poolerna en inne och två ute hade samma temperatur och enligt oss var de för varma för att man skulle orka vara i en längre stund. Kanske ha olika temp i dem? Nu till maten, riktig besvikelse! Små rätter och tillbehör så som rostad lök och senap från Ica. Frukosten var tyvärr inte heller någon höjdare. Trevliga servitriser, hovmästare och receptionister. Rum: Fina rum Aktiviteter i närheten: Spa Promenadmöjligheter: Vackert beläget vid havet med gång- och cykelväg precis utanför. Mat och dryck: Usel mat!
Ägarna behöver läsa recensionerna. Det räcker inte med att hotellet är nytt och fräscht om de vill ha gäster. Som sagt rummen är otroligt fina och fräscha. Frukosten helt okej. Utbudet på menyn minuspoäng. Den maten vi valde innebar rått hjortkött, alldeles för tunna skivor och två små potatiskroketter. När jag läser recensioner från två månader sedan är det även andra som råkat ut för samma, under all kritik. De som bokat bord lite senare på kvällen fick stå i kö säkert 10-20 minuter innan de blev insläppta i en restaurang med gott om plats… Vi satte baren och såg denna kö och nonchalant personal. Undantag personalen i baren som vet hur man behandlar sina gäster. Tyvärr kommer inte jag att rekommendera hotellet vidare och inte komma tillbaka.
Rummen och anläggningen var väldigt fräsha och fina. Frukosten var helt ok, om något så kunde utbudet varit lite större. Middagen lämnar en del övrigt att önska, jämfört med andra spahotell vi varit på var den här mest tradigast, både i smak och presentation. Kändes också som det var väldigt många som av personalen som bara gick runt omkring och såg upptagna ut, vi fick ropa efter en för att beställa mat och då hade vi redan försökt få ögonkontakt med flera av dem som blint ignorerar en. Själva spa:et var dock den största besvikelsen. Väldigt litet och fullproppad med folk glömde någon kontrollera kapacitet?. Bassängerna var heller inte tillräckligt varma så man började frysa. Ingick ingen frukt eller te heller som det brukar göras. Någon avkoppling blev det inte med andra ord.
Comment on this business

to add Hotel ÅhusStrand map to your website;