facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel Rusthållargården

Hotel Rusthållargården

About

ligger beläget i pittoreska fiskebyn Arild, vid foten av Kullaberg och med en fantastisk utsikt över Skälderviken.

www.rusthallargarden.se

Address: Stora vägen 26, 263 73 Arild
City: Arild
Zip Code: 263 73


Similar places near
Strand Hotell i Arild Strand Hotell i Arild 248 meter Ett mysigt pensionat med spartansk inrätt rum, toalett med vacker vy över havet. Mate...
Arilds vingård Arilds vingård 894 meter Bodde i ett "Litet dubbelrum" som visades sig vara minimalt. Snedtak i hela...
Reviews
Alltid utomordentliga matupplevelser de gånger vi ätit här! Fantastisk utsikt över Skälderviken och Arilds genuina bymiljö som hittills nästan skonats från postmodernistiska fulbyggen.Tjänst: 5/5
Jag åt en jättegod ljummen lax med romsås men tyckte inte att den dillstuvade potatisen som tyvärr var kall passade till.
Bästa på riktigt länge! Fräscht, vackert och nyrenoverat rum. Otroligt god mat. Perfekta viner. Grym afternoon tea, underbar frukost. Och strålande bemötande. Rekommenderas!
Mysigt hotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket god vällagad mat.
Romsås passar inte till dillstuvade potatis, när man äter lax.
Bra hotell, bra spa, dåligt betyg på grund av nötter som serverades trots att allergi meddelats. Mat och dryck: Fick nötcreme till dessert trots att vi anmält allergi och dessutom frågade 2 gånger innan jag började äta. Svaret från servitrisen var nej båda gångerna, hon sa även att kocken sagt att där inte var nötter. Bad mina kollegor smaka på sina då jag kände hasselnötssmaken. De höll med om att det var hasselnötter, servitrisen gick tillbaka och pratade med kocken och kom sedan ut och sa att kocken glömt att där var nötter i. Kocken kom inte ens och bad om ursäkt. Tur jag inte hann äta utan bara smakade lite på ett flarn.
Fin miljö, trevlig och hjälpsam personal, god mat, fina rum!Rum: 5/5
Det råder en stilig, tidlös och klassisk stillhet i Arild, speciellt i november när träden och buskarna är gyllene orangea. Rusthållargården omfamnar allt, med läget, ljuset men framförallt stämningen. Rummen har en bra standard men var aningen varma. Promenadmöjligheter: Underbara vyer och fantastiska stigar
Håller med tidigare recensenter, detta är definitivt inte 4 stjärnor. Läget är fantastiskt, men de separata sängarna är obekväma, badet lite gammalt enkel plastdusch, fick bara en handduk, safen fungerade inte då vi kom , ångbadet i källaren fungerade inte och personalen i restaurangen kom tydligen inte överens. Maten var ok, men inget 4 stärnig kök. Köttet lite kalt, förrätten smaklös, rabarbern i desserten lite för sur, men Arild är toppen, så mysigt och vilken underbar sommarkväll!
Fina omgivningar och utsikt från rummet resp balkongen Dock håller inte rummen de 4 stjärnor de har Middagen god, men synd att det inte finns val. Efterrätten var dock inte god, vitlöksglass !! och rå rabarber förstörde helheten. Personalen är inte van att man säger att något inte var gott, ifrågasatte, varför?
Comment on this business

to add Hotel Rusthållargården map to your website;