facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel Stelor

Hotel Stelor

About

Mellan 1 okt-31 maj kan man hyra hela hotellet för långhelger med vännerna, golfresa, årsdagar, konferenser och högtider.

Story

För alla travelatis så måste det finnas ställen att landa på, ställen att komma hem till - Stelor är det. Ett personligt boende med känsla för detaljer i ett gotlandshus från 1700talet. I huset ryms 7 genuint renoverade hotellrum. Här finns fantastiskt sköna sängar, lyxiga sänglinnen, kakelugnar, breda brädgolv och tjocka stenväggar och tystnad. I restaurangen bjuds det på middag i härlig rustik, gotländsk anda. På menyn finns alltid någon kötträtt, fiskrätt och vegetariskt alternativ.Vi värnar om vår vackra natur och miljö. Därför använder vi oss av närproducerade och ekologiska råvaror så långt det går på Stelor. Våra grönsaker kommer från gårdar i trakten och varje år mustar vi vår egen äppelmust som svalkar gott en varm sommardag. Vi är även kända för vår hemmagjorda syrénsaft som är lika gott i cavaglaset som bara på is.

Vi har en fantastisk lada med ett loft som är som gjort för fest. Vi skräddarsyr bröllop, födelsedags fester och indra event. Vi utgår från två grundpaket som bygger på gotländska traditioner. Ladan rymmer 110 personer. Vid fester och bröllop har man alltid exklusiv ensamrätt til hotellet, ladan och restaurangen.

I Ladan ordnas även yoga, konserter och lammgrillningar.

www.stelor.se

Impressum

Det finns hotellfynd som är så bra att man helst skulle vilja behålla dem för sig själv och inte berätta för andra. Men så hemlighetsfull är inte Hotellpatrullen. Hotel Stelor norr om Klintehamn är ett fynd som vi ger högsta betyg. -DNs Hotellpatrullen 2014

Address: Västergarn Stelor 117, 62230 Västergarn, Gotlands Län, Sweden
Phone: +46702355435
es.rolets@letoh
City: Västergarn
Zip Code: 62230



related searches: hotel stelor tripadvisor, djupvik hotel, fabriken furillen
Similar places near
Ljungs fem rum Ljungs fem rum 776 meter Lugn miljö nära till djur och vacker natur rent boende väldigt trevliga ägare generös...
Reviews
Såg ett band som spelade så kan inte säga mer än att hela stället och lokalerna var otroligt mysiga.
Bästa servicen någonsin på ett svenskt hotell. Avslappnad atmosfär med skön inredning.
Miljön, maten och konceptet skapar en minnesvärd upplevelse!
Supergod gårdsmiddag med genomtänkt och roligt vinpaket samt en grym service!
Mysigaste hotellet jag bott på alla kategorier. Kocken och familjen som har stället gör hela vistelsen till en fröjd.
Lika vänligt, proffsigt, personligt, mysigt och Serviceminded som alltid, trots en lite dålig tid innan middag och fika gör en full villastad rejält kaffe och bullasugna resenärer. Tack.
Än värld av magiska smaker å själsligt lugn
Älskar denna ställe. Harmonisk.
Gott o bra service
Comment on this business

to add Hotel Stelor map to your website;