facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotel Stenugnsbaden Yacht Club

Address: Södra Stenungsön, 444 48 Stenungsund
Phone: 0303-72 68 00
City: Stenungsund
Zip Code: 444 48



related searches: Hotel Tylösand, Stenungsbaden spa, Stenungsbaden sista minuten, Spa Göteborg, Bluewater Sports Health Club, Hotel Örgryte, Gothia Towers, Stenungsbaden meny
Similar places near
Söskärs Badplats Söskärs Badplats 6 km Fin lokal badplats med barnvänlig vik fina bryggor. En typiskt bohuslänsk badplats.
Reviews
Det blev en övernattning med spa och en trerättersmiddag. Rummet var inte särskilt rent, spindelnät i taklampan, golven var nedgångna och en katastrofal utsikt från rummet. Två hårda 90 sängar som dessutom gled isär, sov kuddar var under all kritik, ingen golvhanduk i badrummet. Vi åkte hem trötta och hade ont i hela kroppen. Inte riktigt vad man förväntar sig av ett dyrt hotell efter en så kallad spaweekend. Spaanläggning var ok, dock upplevelsenivån är som att åka till ett lokaltbadhus. Restaurangerna var mysiga och personalen var trevliga och snabba, men middagen var fattig, inga tillbehör till maten, det kändes mer som provsmak portioner på tallriken. Priserna i baren skall jag låta bli och kommentera. Frukosten var ok. Man får åka hem och vila upp sig efter denna spaweekend.
Fint ställe och fin miljö men otroligt dåliga på att hantera större grupper. Vi var här på konferens och som laktosintolerant fick jag ett fåtal grönsaker lök i kokossås, mer en soppa. Jämfört med de nära som fisk och kyckling. Middagen på 3 rötter tog över 2 timmar att servera och återigen lämnade maten en hel del att önska. Förrätten var en liten rödbeta i 4 delar och huvudrätten var en torr risotto utan smak. De övriga var inte speciellt nöjda med sin mat heller. Undvik om du vill äta gott, i alla fall i större grupp.
Var på Stenungsbadet och sov över en natt tillsammans med en grupp personer. Trevligt spa med några pooler både inomhus och utomhus. Dock skulle jag inte klassa detta till en 4-stjärnigt hotell. Rummen är jätteslitna och vissa av dem väldigt små. Inga bra faciliteter alls. Servicen var undet all kritik. Under middagen kom vår förrätt 1 h för sen och kall. Sedan kom huvudrätten eftet 40 minuter. Restaurangpersonalen är inte utbildade överhuvudtaget. Vissa maträtter kom medan andra fick vänta lång tid. Jag har varit på måmga spa hoteller men detta var den sämsta. Jag tycker inte priset för detta hotell är värt ett dugg. Skulle inte betala mer än 900 kr.
Miljön på hotellet är mysig. Dock är rummen, slitna, tråkiga och ofräscha. Behöver verkligen en renovering. Vi möttes dessutom av ett kryp på toalettgolvet när vi anlände. Maten på restaurangen var helt ok. Dock märkte man att personalen var ny och oerfaren. Det tog lång tid att få ut maten. Allt kom i oordning. Vi fick heller inget bröd eller annat tilltugg i väntan på maten. Drycken kom efter förrätten.. spat skulle vi inte vilja kalla för spa, snarare ett badhus. I helhet inget hotell man vill besöka igen tyvärr..
Besökt för konferens och ger sammantaget godkänt. Konferensfaciliteter var som förväntade, varken mer eller mindre. Positivt var möjligheten till träning och spa, negativt var ganska medioker mat och en riktigt trist frukost. Vid frukosten var det tydligt att det var en kombination av underbemanning och låg ambitionsgrad som gjorde detta till en riktigt trist upplevelse. Jag var nära att ge en tvåa i totalbetyg pga frukosten men det hade känts orättvist med tanke på att konferensdelen ändå var normal och godkänd.
Fint ställe, men inget för en övernattning på språng. Köper man inte till entré till badet för 250 kr, så kan man inte ens ta en bastu efter jobbet här. Rummet är litet, enkelt, kallt, lyhört och känns väldigt billigt trots att det kostar 1800 kr för en natt. Har inte sovit många minuter då trafiken hörs väldigt bra utifrån, helt värdelöst då jag främst var här för att sova. Plus är för bar och restaurang. Rum: Rummet är litet, enkelt, kallt, extremt lyhört och känns väldigt billigt trots att det kostar 1800 kr för en natt. Har inte sovit många minuter då trafiken hörs väldigt bra utifrån som att bilarna är i rummet, helt värdelöst då jag främst var här för att sova. TVn är dåligt inställd, startar alltid på en kanal som inte finns. Ett av de sämsta rummen jag haft.
Det som var positivt med vistelsen på hotellet och spa, infrarödvärmebastun och kallbadet. I övrigt rörigt med för få duschar, fick vänta för att duscha av mig då incheckningen var kl 15. I övrigt rummet var bra, välstädat. Saknade däremot vattenkokare för kaffe/the. Det fick man köpa i baren. Sängen som skulle vara dubbelsäng visade sig vara 2 90 sängar som vi fick sätta ihop. Något ouppmärksam personal i restaurangen både lunch och kväll. Receptionen var däremot hjälpsam och trevlig.
Helt fantastiskt konferenshotell! Personalen var top notch på alla sätt, inget var några problem & dom kunde bistå med allt vi behövde & det gjordes med ett smittsamt leende. Maten & fikan var bortom denna värld! Allt fanns, allt smakade fantastiskt & var välgjort. Deras hållbarhetsarbete imponerade verkligen & gav hopp om en bättre framtid på alla sätt! Rakt igenom en fantastisk konferens upplevelse & vi kommer definitivt att boka här igen! Rum: Stora, rymliga & fräscha med en underbar utsikt! Att soluppgången var helt otrolig över havet utanför gjorde det än mer fantastiskt Aktiviteter i närheten: Kul med olika utomhus aktiviteter på området. Beachvolleyboll, hinderbana i skog, badbrygga med bastu, tennisbana, promenad stråk, med mera
Konferens med övernattning och spa. Frukost och lunch var bra. Middagen var ok kontra priset. Spa var bra med stora pooler men löjligt dyrt för en öl, 95kr för 33cl. Rum var lite slitna men ok, dock så var sängen och kuddarna framförallt under all kritik. Nerluggna sängar och kuddarna var redo för soptunnan. Jag och flera kollegor har nackspärr idag
1 person upplevde vi som trevlig, en herre i receptionen annars inte alls. Dålig mat med ingen smak, vi åt i baren och fick köpa extra macka i receptionen efter som inte gick att äta heller. Rummet var smutsigt men stort, hade delux rum. Sängarna jätte sköna. Fin utsikt. Hade uppskattat vattenkokare på rummet för lite kaffe
Comment on this business

Directions to Hotel Stenugnsbaden Yacht Club with public transportation


Stenungsön 120 meters
353
355
356
357
359
5
939
OEXP
TEXP
Tappen Stenungsön 240 meters
939

to add Hotel Stenugnsbaden Yacht Club map to your website;