facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Bergsmannen

Address: Skolg. 11 , Hofors 813 30, X, SE
Phone: +46 290 230 10
City: Hofors
Zip Code: 813 30



related searches: Golfrestaurangen Hofors meny, Veckans lunch, Dagens lunch
Similar places near
Johan Hildenborg Johan Hildenborg 55 meter
Skyrent i Hofors Skyrent i Hofors 55 meter
Grillköket Grillköket 55 meter Köpte precis en plankstek från Grillköket och ville ha den levererad hem. Jag tänkte ...
Hofors Folketshusfören U.P.A. Hofors Folketshusfören U.P.A. 239 meter Borde satsa mer på musik & teater än man gör. Lite mer som på 80 talet.
Olsson Olsson 434 meter
Akinci, Kadir Akinci, Kadir 444 meter
Depå Bar & Kök Depå Bar & Kök 465 meter
Pizzeria Censah Pizzeria Censah 901 meter
Reviews
Ringde för att boka in några dagar på en resa, ringde numret som fanns utlagt på google. En otrevlig typ svarade och var sur på mig för att jag ringde på journummret. Detta var innan jag ens förklarat vad mitt ärende gällde. Sedan la han på då jag sa att det kan vänta tills imorgon utan ens ett hejdå. Snacka om värdelös service, rekommenderar inte detta ställe till någon. 0/5 om det gick.
Mycket fin restaurang med vänlig personel. Riktig bra sushi, känns överraskannde i Hofors. Låg standard hotell, men helt ok för övernattning, ren och varm.Rum: 2/5
Jättegod mat !!! och trevlig Personal. Bordet var förberätt fint när vi kom 11 + baby. Firade en 30 åring. Bra service hela tiden. RekomenderasTjänst: 5/5
Positivt läge, men se upp med priset! Se till att få en skriftlig bekräftelse innan på vad ni ska betala!
Ett lite bedagat bruksortshotell, ingen lyx och flärd bara ett enkelt boende. Rummet var ok, stort med gott om plats för fyra personer, plus för sköna sängar. Frukosten var inte bra, vi var där på kanottävling och frukosten är viktig inför tävling men denna har klara brister. Kommer vi tillbaka får vi komplettera själva. Frukostpersonalen var inte så serviceinriktad heller och det var ganska smutsigt. Plus för att det finns ett gästpentry på våningen med rum.
Väldigt god mat och trevlig personal som gör sitt yttersta för ditt välmående. Stort utbud på rätter och drycker och mysig miljö som passar de flesta. Passar både till en fin middag med frugan och även då man vill ta sig en öl med polarna.
28-29 sept. 2019 God mat o fin o snabb service i restaurangen, bra frukost. Stort plus ! Däremot rummet under all kritik. Ofräsch toa med snuskigt duschdraperi , samma rum för ett år sedan med samma snuskiga draperi. Inga glödlampor i armaturerna, trasig kontakt i taklampan. Skulle ringa receptionen men telefonen hade ingen sladd!!! Hoppas på uppfräschning till nästa besök.
Med tanke på utbudet så rätt ok hotell. Bokade familjerum. Stort rum med soffa, sköna sängar! Badrummet var inte det modernaste. Frukosten var nja... inte i vår smak men man slapp gå ifrån heeelt hungriga.
En pärla i Hofors. Här finns husmanskost, asiatiskt och sushi. Vill man så kan man äta både god raggmunk med fläsk efter att ha avnjutit mycket god sushi till förrätt. Många säger att just sushin håller hög klass och det gör den! Bästa matstället i Hofors så var ute i tid om Du vill ha ett bord vid lunchtid. Ätit här flera gånger tidigare och fler blir det framöver
Rummen skulle behöva lite kärlek. Restaurangen är precis så som det ska kännas. Känns som hemma
Comment on this business

to add Hotell Bergsmannen map to your website;