facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Hanöbris på Kivik

Hotell Hanöbris på Kivik

About

Mitt i Kivik ligger Hanöbris. Ett välbevarat familjehotell, byggt 1962 med inredning som representeras av flera 60-talsdesigners. Varmt välkomna till oss!

Address: Bokekullsvägen 2, 27730 Kivik
Phone: 0414-70050
City: Kivik
Zip Code: 27730


Similar places near
Kiviks Hotell Konferens och Spa Kiviks Hotell Konferens och Spa 918 meter En av mina bästa hotellupplevelser. Jag kan verkligen rekomendera en vistelse härRum:...
Reviews
Ett litet mysigt hotell speciellt om man älskar retro!
Ett fantastiskt hotell. Vill du ha lugn och ro och stressa ner åk hit. Vi bodde i dubbelrum på bottenvåningen med egen stor uteplats. Smakfullt retroinrett rum där det även fanns skötbord för de minsta för dom som behöver det. Sängar och sängkläder av högsta komfort.Så fina detaljer och grönska överallt. Fanns även ett fullutrustad kök om man ville fixa sin mat själv. På morgonen serverades vi en god frukost.Jag kan varmt rekommendera detta hotell och kommer att återvända.
Vilken resa bak i tiden! All inredning ja allt från servis, möbler till musik andades 50-60 tal. Fantastiskt härligt! Lugnt och trivsamt hotell med mycket god frukost. God service sköna sängar. Hit kommer jag att åka igen.Rum: 5/5
Mysigt retrohotell, det blev två rum med en vägg i teak, allt väldigt 60-tal, så härligt. För att inte tala om sängarna, sov som prinsessan på ärten. Liten bit att gå till hamnen. Hit återvänder vi gärna!
Vi bokade ett enkelrum med två sängar men fick endast en säng med utdragbar madrass. Rummet var 8 kvm. Vi fick extremt dåligt och otrevligt mottagande både vid ankomst och när vi pekade ut hur beskrivningen på booking skiljde sig från verkligheten. Rekommenderar inte detta stället.Rum: 1/5
Bättre än så här blir det inte! Fantastiskt fina rum och sällskapsytor, trevlig personal, fin frukost med hembakat och mycket ekologiskt, extremt sköna sängar och sängkläder. Vill man laga egen middag med allt fint som trakten erbjuder så har man tillgång till fullt utrustat kök inkl. kyl & frys och den fina matsalen. Här bor man som en prins!
Retrohotell fokus 60tal. Allt är väldigt genomtänkt. Cdspelare på rummen ned skivor, vakna till Beatles eller Monika Z. Sköna sängar, även bäddsoffan. Grym frukost, allt hemlagat och ekologiskt. Familjär och vänlig personal. Rekomenderas varmt. Bra läge och parkering utanför.
Ett hotell för dig som vill se och använda alla smarta och oftas vackra hushålls ingenjörslösningar i teak, glas, och plåt från 60-talet. Sköna sängar, mysiga rum och mycket gästomtanke.
Missvisande rumsbeskrivning. Bokade tvåbäddsrum, på bild framgick även hur rummet skulle se ut vilket inte alls stämde överens med hur det såg ut i verkligheten. I verkligheten fick vi ett minimalt enkelrum med en 90 säng och en utdragbar 80 cm säng. Detta framgick inte i beskrivningen. Hotellvärden var inte alls tillmötesgående när vi uttryckte vårt missnöje med rummet, han hade ett riktigt dåligt bemötande. Inte alls värt pengarna för det rummet!
Ett alldeles ypperligt litet hotell med en skön atmosfär där man känner sig välkommen på riktigt. Skön retrokänsla och härlig inredning. Vi har varit här förut och kommer tillbaka igen Nicklas o Lisa Ståhl
Comment on this business

to add Hotell Hanöbris på Kivik map to your website;