facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell och Restaurang Solliden

Hotell och Restaurang Solliden

About

Hotell och restaurang Solliden är ett perfekt ställe för dig som vill möta lugnet. Vi erbjuder stor fantastisk frukostbuffé, lunchbuffé och även a la carte på kvällarna. Vilket vi gör med ett stort engagemang och passion.

Story

Hotell och restaurang Solliden har 18 rum och en matsal för ca 55 personer i en harmonisk och lugn miljö.
Vi erbjuder en stor frukostbuffé alla dagar i veckan för 75:-. Vår fantastiska lunchbuffé serveras måndag-fredag för 95:- (take away 90:-) där det servers en varmrätt som varierar varje dag samt en enorm salladsbuffé och ett efträttsbord i högsta klass.
Kvällar och helger har vi även a la carte/buffé på beställning. Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål och fixar det mesta.
Vi har även catering på smörgåstårtor, planka, a la carte och buffé.

Address: Strandvägen 22-24, 444 31 Stenungsund
Phone: 0303-69870
City: Stenungsund
Zip Code: 444 31


Similar places near
Lätt Rätt Lätt Rätt 244 meter Mycket smakrik mat ,men lite anonym beställning via en pekskärm.Tyvärr så var borden ...
MrJohanssons restaurang Stenungsund MrJohanssons restaurang Stenungsund 467 meter Fantastisk lunch! Buffé för 120 SEK, väldigt fräsch mat, grönsaker m.m. Kaffe med kak...
Stenunge Allé Stenunge Allé 909 meter På Restaurang Stenunge Allé kommer vi att tillhandahålla lunch, catering & konferens...
Food by Coor, restaurangerna på Borealis Food by Coor, restaurangerna på Borealis 1 km God mat men väldigt lite
Matsalen i Munkeröd Matsalen i Munkeröd 3 km God husmanskost och ett enkelt men rejält salladsbord.
Reviews
+ Det är ju rätt billigt. Okej valuta för pengarna. + Okej frukost för priset. + Verkar vara det vettigaste valet om du behöver bo i Stenungsund?? - Det är inte rent. Alls. Vi hade ölburkar på balkongen. - Varför hade vi ett litet fönster i rumphöjd precis ovanför toaletten, utan några gardiner? - Få TV-kanaler.
Mysig resturang med mycket fint ordnat julbord. Jättegott! En gäst bad om veganska alternativt och fick både kallskuret, varmrätt och dessert. Mycket nöjda! Fin service och trevlig personal! Tack för ett julbord med härlig julstämning och god mat.
Bodde inte på hotellet utan besökte Solliden för att äta frukost. Mycket prisvärt mer 105kr pp. Mysiga små rum man kan sitta i med charmig inredning. Frukost med egenrullade köttbullar, korv, stekt potatis äggröra, sill, våfflor och mycket mer! Allt smakade underbart!Tjänst: 5/5
Underbar frukostbuffé och jättetrevlig personal. Fint läge nära hamn, promenadstråk och köpcentrum. Rummet var helt okej men något lyhört.
Vi åt lunch här och det smakade utmärkt. Miljön är verkligen "hemtrevlig". Rekommenderas
Otroligt bra julbord i mysiga lokaler. :Tjänst: 5/5
Har varit här många gånger tidigare och ätit mycket god lunch men dagens besök var en fullständig katastrof. Ny personal mycket ung och oerfaren men trevlig. Dagens var en Schnitzel med rostad potatis och kryddsmör. Schnitzeln var panerad och stekt. Smakade flotyr. Potatisen var förmodligen tillagad dagen innan och rejält bränd. Hustrun åt en fisksoppa som bestod mest av grädde och sönderkokt fisk. Bröd flotyrkokt. Riktigt dåligt. Jag kände inte igen någon av den personal som jag sett tidigare. Har stället bytt ägare? Tråkigt. Kommer inte att äta lunch här på länge. Det finns många fler och bättre lunchställen i Stenungsund
Oartig och sur kvinna i receptionen, det som kallas "sur tant" i folkmunRum: 3/5
Det här är ett underbart litet familjeägt hotell med en genomgående känsla av gamla tiders "badhotell"! Vi älskar att komma hit och känner oss alltid välkomna. God mat, riklig frukost och charmig interiör. Kan inte bli bättre!
Bra lunchställe med trevlig personal.Tjänst: 5/5
Comment on this business

Directions to Hotell och Restaurang Solliden with public transportation


Kommunhuset 20 meters
3
940
Badhustorget 90 meters
3
940
Oasen 150 meters
3
940
Strandplan 190 meters
3
940
Stenungsund Stenungstorg 210 meters
3
5
SNU

to add Hotell och Restaurang Solliden map to your website;