facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Roslagen

Hotell Roslagen

About

Hotellet har 52 rum, festvåning och gym.

Address: Stockholmsvägen 53, 76143 Norrtälje
Phone: 0176-17180
City: Norrtälje
Zip Code: 76143


Similar places near
Hvilan Vandrarhem, Norrtälje Hvilan Vandrarhem, Norrtälje 914 meter Väldigt trevligt vandrarhem vars värdinna gav oss ett mycket varmt mottagande!
Marholmen Marholmen 8 km Spenderade en natt med goda vänner och blev verkligen glatt överraskade. Så fint läge...
Reviews
Danskväll med Vinylbandet och New Generation, fantastisk musik, trivsam miljö som jag återkom till efter ca 35 år. Mkt bra buffé samt frukost. Lätt att ta sig till med egen bil eller med buss, linje 676. Jag återkommer gärna, lite oftare....Rum: 4/5
Här jobbar jag med renovering av hotellrummet 317. Jag har målat om tapetserat och slippat golvet och lackat om den. Det blev några nya möbler och detaljer. Från och med 8/5 2023 kan du boka och övernatta här.
Bra å trevligt Hotell. Trevlig å proffsigt bemötande av personal. Rekommenderas varmt.Rum: 5/5
Se till att dom som har frukosten gör eggröran som man ska göra och inte som eggpudding lika gäller bacon bitarna som mer var kokta än stekta, lär dom att göra bacon i ugnen istället för då blir dom bäst.Rum: 3/5
Tråkigt men praktiskt. Tråkigt hotell, med ful inredning och hemska omgivningar. Bara parkeringar och en stor väg. Rena rum men en aning nedgånget. Lätt att ta sig dit både med bil och buss. Väldigt trevlig personal, sköna sängar, men skulle inte besöka igen eftersom det är så tråkigt.Rum: 2/5
Hotellet har potential men tyvärr känns det totalt kärlekslöst. Riktigt slitna fåtöljer på rummet och installationer som påminner om gamla sovjettiden. Frukostbuffén va nog bland de absolut mest kärlekslösa och dåliga jag upplevt. Maten såg ofräsch ut och det mesta serverades i sina egna förpackningar. Kaviar har åkt ut och in i en vecka och va oätbar. Dessutom är hotellet rätt dyrt. Tråkigt att se att ett ställe som med enkla medel hade kunnat vara något helt annat totalt tappat det och missar på den enkla detaljerna.
Lite tråkig utsida men fint på insidan. Prisvärt. Bra rum och bra frukost med vi många val. Mycket trevligt personal.
Jag var inne för att låna telefon och värma mig tills min Färdtjänst bil kom. Väl inne möttes jag av väldigt trevlig receptionist som utan tvekan ringde till färdtjänst bokningen och beställde en bil åt mig. Hon erbjöd mig att stanna och vänta . Jag hann inte ens fråga om det. Förutom det fina bemötandet så märkte jag att det var rent, välbelyst och modernt möblerat lobby/reception. Att Hotellets läge är bra kom jag på under tiden jag väntade. Man behövde bara gå några hundra meter för att komma till : McDonalds, två större köpcentrum , bensin station, jakt och fiske affär m.m. Rekommenderas starkt.
Helt okej hotell! Ganska fräscha rum men tyvärr så är det som på många andra ställen, väldigt små sängar för någon som behöver lite mer plats. Frukosten var bra. Inget större utbud men bättre kvalitet än på scandic mfl. Riktiga ägg i äggröran verkade det som vilket är ett plus. De bjuder tydligen på middagsbuffe, dock va det inget som jag hann utnyttja.
Väldigt trevlig personal. Ställer upp även vid sen ankomst. Hotellet ligger lite tråkigt.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Hotell Roslagen map to your website;