facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Varvet

About

Välkommen till vårt nyrenoverade lägenhetshotell i ett unikt läge precis vid havet.
Besök vårt spa med tillhörande pool, njut av en god bit mat i vår restaurang eller bara koppla av i en av våra fullt utrustade lägenheter.

Address: Ravinvägen 2, 47431 Ellös
Phone: 0700908220
City: Ellös
Zip Code: 47431


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Varvet Ellös, Varvet Ellös lunch, Nösund Havshotell, Orust Golfklubb, Nösundsgården, Björholmens Marina, VANN Spa, Fröken Trulls
Similar places near
Greenstones Greenstones 5 km Ett ekoretreat- och kurscenter på Flatön i Bohuslän / An eco-retreat and course centr...
Reviews
Obs. Bo inte här. Lyhört i lägenheten från restaurangen och dålig service/kontakt från personal från hotellet. Var där med barn nyligen och då var det trubaturafton vid restaurangen. Kunde inte föra ett samtal i normal samtalston. Ingen bra återkoppling från hotellpersonalen att det var så lyhört Kommer inte bo där igen och inte rekommendera det vidare heller.
Helt okej lunchställe. Bra mat.
Dyrt för 3 nätter då man bara skulle sova 5100 kr Bättre förr med frukost o kvällsmat o spa för 1/2 penningen Fräscht o fint o mysigt annars
Var på resande fot och ringde och frågade om det fanns möjlighet att checka in något före kl.15. Ringde 3 gånger inget svar. Vid ankomst ingen personal, ej skyltat hur man kom till lägenheten. Lägenheten ej 100% klar, möts av en tv i kartong som ej är monterad, känslan av lägenheten är att den inte är klar efter renovering. Frukosten var under all kritik,fanns ej bröd,ägg mm. frågade personal om detta, men det skulle då ta 10 minuter att få fram. Var diskuterat från andra gäster att det hade vart bättre att besöka den lokala Hemköp butiken. Hotellet skulle verkligen behöva se över sin personal är vår känsla. En övernattning för 2200:- känns som ett slag på käften.
Jag och min sambo var supernöjda med vårt besök hos Hotell Varvet! Rummet var fräscht och stilrent, spat hade det mesta och vi fick ett mycket vänligt och personligt bemötande av personalen som även var mycket flexibla för våra önskemål. Vi kommer gärna tillbaka i framtiden.
Mycket fint lägenhetshotell med tillhörande restaurang som serverade supergod mat! Man behöver bara vara medveten om att de inte serverar någon frukost.Rum: 5/5
Vi tänkte äta på restaurangen där vi i flera år ätit mycket god buffé men nu fanns detta inte längre utan endast mycket dyra hamburgare etc. så vi gick omgående därifrån med tanken att äta på ett annat ställe vilket vi också gjorde. Synd att bra matställen försvinner.
Mycket bra restaurang. Maten är välsmakande och det finns olika huvudrätter där man väljer och plockar själv. Kaffe och mjuk kaka serveras efteråt. Dagens kostar 95 kronor. Du kan sitta såväl ute som inne. För närvarande är det lite byggarbetsplats runt i kring. Mycket trevlig/trivsam personal som hjälper gästerna till en fin upplevelse. Restaurangen är väl värd ett besök.
Det var jätte fin, men vi hittade inte grill plats.Rum: 5/5
Jåttefräscht och fint. Nybyggt. Mysig liten by att strosa runt i. Rummer var dock inte städat när vi kom så vi fick ett annat, dubbelt så stort. Bra kompensation.
Comment on this business

to add Hotell Varvet map to your website;