facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hotell Vasa Park

Address: Sankt Eriksplan 1 , Stockholm 113 20, AB, SE
Phone: +46 8 545 453 00
City: Stockholm
Zip Code: 113 20


Opening Hours

Monday: 00:00-00:00
Tuesday: 00:00-00:00
Wednesday: 00:00-00:00
Thursday: 00:00-00:00
Friday: 00:00-00:00
Saturday: 00:00-00:00
Sunday: 00:00-00:00


related searches: wasa park hotel, hotel vasa göteborg, hotel vasa calgary
Similar places near
Lidö Värdshus Lidö Värdshus 76 km Fantastisk mat och bra service! Mysiga uteplatser!
Reviews
Wasa Park Hotel ligger vid Vasaparken i centrala Stockholm, 100 meter från tunnelbanestationen S:t Eriksplan/Gröna linjen. Flygbussarna från/till Arlanda stannar ca 50 m från hotellets entré. Wasa Park Hotel is located near Wasa park in the central Stockholm. Take metro Green line to the station "S:t Eriksplan". The hotell is 100 meter from the station. Express bus from/to Arlanda Airport stops 50 m from the hotel entrance.
Fina rum i gammal härlig byggnad. Frukosten var ganska enkel och matplatserna var få och placerat i korridor mellan rummen. Upplevde det som synd att inget dagsljus kom in där heller.Rum: 5/5
Man fick bara äta frukost i 30 min, innan personalen kom och sa till att vi måste ge plats åt nästa. Man måste välja en specifik tid man ville äta på morgonen och boka den.Toaletten stockade, men personalen gav bara en vaskrensare och sa att vi fick fixa de själva, eftersom städerskan farit hem. Rummen var ok, lite gamla. Toaletterna låstes av någon anledning under morgonmålet ingen egen toalett i vissa rum. Inte riktigt passande för barnfamilj.
Min andra flygtur i Bonnarp klubb. Härlig upplevelse.
Rummen med egen toalett är väldigt bra med god standard. Rummen med delad toalett var mindre med lägre standard för säng men var okej. De delade toaletterna var i fint skick men dörren har hål för ventilation vilket inte gör de lika privata ljudtäta gärna. En lite enklare frukostbuffé med bra standard, dock lite ont om plats så att kunna ta med till rummet för att äta var toppen.
Helt okej! Fungerade perfekt för mig.Rum: 3/5
Jag har bott på en massa olika hotell men detta har varit det minsta och billigaste. Jag kan lätt rekommendera det till andra. Är man själv är det perfekt. Man får dela badrum med de andra gästerna men det är helt okej, badrummen är städade och snygga och det är ingen rush in till dem. Rummen är fint städade, lite äldre, men sängarna är sjukt sköna. Frukosten är väldigt svensk och enkel, men med bra valmöjligheter. Det märks att personalen vill att gästerna ska få en bra frukost. 5/5 av mig, lätt.
Otroligt trevlig personal. Det finns såklart lyxigare hotell, men jag har ingenting att klaga på med Wasa Park Hotel. Vi hade ett större rum och det var sköna sängar och lagom med plats. Fina tapeter och fina gamla fönster. Mysigt!Rum: 4/5
Tycker det är dåligt att man inte har toalett på alla rum, det är trångt och dåligt utbud av frukost. Äckliga fettfläckar på väggarna. Här stannar man inte mer än en natt!Rum: 1/5
Mycket mysigt och trevligt, fick en romantisk känsla av den fina äldre stilen som hotellet har. Trevligt bemötande av personalen och de fyllde konstant på frukostbuffén. Kan varmt rekommendera detta charmiga hotell till andra och kommer garanterat besöka det igen. :
Comment on this business

to add Hotell Vasa Park map to your website;