facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for House of Shapes

"Vi är ett gym och en dansskola under samma tak centralt på Södermalm. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Dessutom har vi danskurser för alla åldrar och nivåer; barndans, hiphop, balett, house, locking och mycket mer. Kom in till oss på Hornsgatan 103 så berättar vi mer, välkommen!"
Address: Hornsg. 103 , Stockholm 117 28, AB, SE
Phone: +46 8 669 40 70
City: Stockholm
Zip Code: 117 28


Opening Hours

Monday: 06:30-22:30
Tuesday: 06:30-22:30
Wednesday: 06:30-22:30
Thursday: 06:30-22:30
Friday: 06:30-20:00
Saturday: 09:00-19:00
Sunday: 09:00-21:00


related searches: house of shapes priser, house of shapes sommarkurser, house of shapes schema, house of shapes barn, house of shapes hornsgatan, house of shapes öppet hus, house of shapes vårshow 2018, house of shapes audition
Similar places near
Chicago Swing Dance Studio Chicago Swing Dance Studio 520 meter Mysigt och härligt ställe för dans, dock oftast övertrångt och kass ventilation.
Vida Pole Vida Pole 2 km så mysig studio, man blir så väl omhändertagen som helt ny på pole och i studion och ...
Studio Dancing Queen Studio Dancing Queen 3 km Otrevlig personal, vet flera instruktörer och elever som slutat pg av den otrevliga s...
Layali Orientaliska Dansakademi Layali Orientaliska Dansakademi 3 km Otrevlig receptionist som ringer kunden och skäller ut! Dålig bemötande och inte prof...
Alegria do Samba Alegria do Samba 3 km Översatt av Google Duktiga instruktörer kvalitet karneval samba undervisning! Origin...
IDance Studio IDance Studio 4 km Andreas och Inka är fantastiskt pedagogiska. Man lär sig ofantligt snabbt och har oer...
Reviews
Alltid grymma och bra klasser med trevlig personal och bra lokaler. Ett komplett gym finns även här för den som vill träna i annorlunda miljö än den traditionella gymhallen.¹
Mycket bra klasser i gruppträningsschemat. Bland annat dans som är lättare än danskurser men mer utmanande än andra gruppträningsdansklasser som tex Friskis.
Fantastiskt ställe med stort dans- och träningspassutbud för barn som gammal & bra gymlokal. Fräscht med bra omklädningsrum & bastu.
Bästa danslärarna och stämningen. Gymmet har allt inkl boxningssäck och gruppass I buren. Även bokat privatlektion för en möhippa och de fick alla att känna sig superbekväma oavsett tidigare erfarenhet.
Bra lokaler, bra musik, trevlig personal. Vissa lokaler har lite sämre ventilation men det är inte jättedåligt. Har varit här med skolan med våran idrottslärare och det är bra för såna bokningar.
Gymmar sällan för att det brukar kännas macho. Här tycker jag inte så riktigt. Dansen sprider en mycket trevligare atmosfär som även gymmarna kan ta del av.
fantastiskt trevligt ställe med härliga ytor och mängder av maskiner i gymmet, stort urval av klasser både i dans och träning.
Grymt stort och finns det mesta för träning och dans och liknande aktiviteter. Olika storlekar på salar att hyra. Hjälpsam personal. Nytt och fräscht!
Ett favoritställe. Fantastiska danslärare, fin stämning och fräscha lokaler
Är där nästintill varje dag och har absolut inget att klaga på. Jättetrevlig personal. Schyssta lokaler. 5/5
Comment on this business

to add House of Shapes map to your website;