facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hova Elektriska Installations AB Elkedjan

Hova Elektriska Installations AB Elkedjan

About

Vi har elbehörighet och utför elinstallationer för privatpersoner, kommuner, lantbruk, industri med mera. Vi har även en butik.

Story

elektriker, vitvaror, belysning



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Torggatan 6, 54832 Hova, Sweden
Phone: 0506-30031
City: Hova
Zip Code: 54832



related searches:
Reviews
Hova Elektriska Installations AB 1918, har elektriker och även en Elon butik. Öppettider butik mån-fredag 09.00-17.00 Lunchstängt Kl 12.30-13.30 0506-30031
Trevlig kunnig personal som gör sitt bästa för kunden. Så skönt med en lokal handlare ist för stora anonyma varuhus med personal som oftast inte har någon produktkännedom och inget intresse av att hjälpa kunder extra.
Super bra service och alltid ett lika trevligt bemötande. Kunnig personal! Rekommenderas varmt!!!
Fantastisk service och mycket härlig personal.
Proffsig hjälp, ok priser
Mycket bra service
Trevlig personal
Little store but really nice. Översatt av Google Liten butik men riktigt trevlig.
Comment on this business

to add Hova Elektriska Installations AB Elkedjan map to your website;