facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hova Riddarvecka

Hova Riddarvecka
Address: Stations Gatan, 54832 Hova, Sweden
City: Hova
Zip Code: 54832


Similar places near
Hovakalaset Hovakalaset 1 km Hovakalaset 2015 arrangeras 20:e mars av Skagerns Nyheter
Lerladans Keramik Lerladans Keramik 3 km Stannar till här varje år och köper handgjorda karaffer och vackra skålar. Så fina!...
Reviews
Trevlig tillställning framför allt för små barnen, med marknaden. Riddarspelen kändes för oss vuxna mer uppgjord, men det är inslag av historia så man lär sig.
Mysig liten marknad, rolig plats för små barn med klättervägg o rutschkana. Föreställningen Pest o Kolera var väldigt rolig o Tornerspelen helt otroligt! Bästa showen ever! Kommer garanterat tillbaka o besöker!
Mysigt men ganska litet, man blev klar snabbt. Vi åkte 12mil enkel och det kändes lite långt för att gå runt där 2-3 timmar. På marknaden fanns mycket hantverk och smiden, perfekt ställe om man vill köpa fina delar till sin medeltidsdräkt. För barnen fanns det plast/trä leksaker för att va riddare. Kunde även skjuta pilbåge och lite sånt. Flera som klädde ut sig, fanns lite spel och spex att kolla på för barnen. Tyvärr saknades ljudanläggning/scen så det va svårt att höra vad de sa. Parkeringsavgiften framstår som obligatorisk men om man frågar så är den frivillig och ses som en donation. Enklare meddeltidsmat fanns att tillgå till bra pris. Bakad potatis, grillad kareeskiva, pankaka samt bröd smör och kålsoppa. Vill man ha gaffel ska man ta med det själv.
Så trevligt att vara på. Tornespelet är en upplevelse utöver det vanliga.
En trevlig tradition. Välorganiserat.
Det blir inte av 2020
Översatt av Google Många människor på ett ställe. Dåliga toaletter. De toaletter som finns är äckliga. Trevliga aktiviteter för de minsta barnen och i övrigt ok underhållning Original Mange mennesker på en plass. Dårlig med toaletter. De toalettene som finnes er ekkel. Fine aktiviteter for de minste barna og ellers ok underholdning
Comment on this business

to add Hova Riddarvecka map to your website;