facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hovsjö Rehab

Story

Primärvårdsrehab med bred kompetens inom arbetsterapi, dietetik, fysioterapi/sjukgymnastik, kiropraktik och KBT. Vi erbjuder även friskvård i form av styrketräning, hälsotester och massage. Vi har ett antal gruppaktiviteter för rehab. Se www.hovsjorehab.se.

Address: Björnövägen 4, 15165 Södertälje
Phone: 08-55031120
City: Södertälje
Zip Code: 15165



related searches: Hovsjö Rehab priser, Hovsjö rehab dietist, Hälsan Östertälje, Vårdcentral Hovsjö, Rehab Södertälje, Sjukgymnast Södertälje, Telge hälsan, Lymfterapeut Södertälje
Similar places near
Telge Rehab Telge Rehab 2 km När olyckan är framme behövs snabbhet, professionalitet och personligt engagemang! Ja...
Synexperten.se Synexperten.se 2 km Dåligt syn? Billiga ögonglasses just för dig
Södertälje Naprapatcenter AB Södertälje Naprapatcenter AB 5 km Christian är fantastiskt bra på att hitta problem i kroppen och sedan åtgärda dem sna...
Reviews
Är under behandling men han Emil måste jag hålla med om är en riktig klippa. Kan inte svara än om det hjälper eller inte men han sitter på en fin kunskap och som sagt så är han begåvad på den sociala delen också. En mycket trevlig människa.
Emil Olars! En otroligt ödmjuk, kompetent sjukgymnast med en förmåga att få patienten att känna sig sedd och lyssnad på. Hans kompetens och kunskap gör underverk för din onda kropp!
Översatt av Google Cool och professionell personal. Jag kom rätt till kärnan i mitt problem. Redan på bättringsvägen. Original Cool and professional staff. Got right to the heart of my problem. Already on the road to recovery.
Comment on this business

to add Hovsjö Rehab map to your website;