facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HT Metalltryckeri AB

HT Metalltryckeri AB

About

Vi är ett legoföretag på Ekerö vars verksamhet omfattar trycksvarvning, verkstadsplåtslageri samt tillverkning och montering av produkter till industrin. Vi arbetar i alla slags material som järn, stål, aluminium, mässing och koppar.

Story

Vi är ett legoföretag på Ekerö utanför Stockholm. Vår verksamhet omfattar trycksvarvning, verkstadsplåtslageri samt tillverkning och montering av produkter till industri.

Vi arbetar i alla slags material som järn, stål, aluminium, mässing och koppar. Även mer besvärliga material som syrafast rostfritt kan vi hantera med gott resultat.

Vi trycksvarvar, dragpressar, bockar, kantpressar, valsar, löder, svetsar, polerar, slipar och monterar.

Vi får ofta i uppdrag att ta fram prototyper. Genom att kombinera manuell trycksvarvning med verkstadsplåtslageri kan vi erbjuda en unik möjlighet att ta fram speciella och ovanliga produkter till låga kostnader. Vi anlitas ofta av designer och konstnärer.



"Vi är ett legoföretag på Ekerö utanför Stockholm. Vår verksamhet omfattar trycksvarvning, verkstadsplåtslageri samt tillverkning och montering av produkter till industri.Vi arbetar i alla slags material som järn, stål, aluminium, mässing och koppar. Även mer besvärliga material som syrafast rostfritt kan vi hantera med gott resultat.Vi trycksvarvar, dragpressar, bockar, kantpressar, valsar, löder, svetsar, polerar, slipar och monterar.Vi får ofta i uppdrag att ta fram prototyper. Genom att kombinera manuell trycksvarvning med verkstadsplåtslageri kan vi erbjuda en unik möjlighet att ta fram speciella och ovanliga produkter till låga kostnader. Vi anlitas ofta av designer och konstnärer."
Address: Bryggavägen 115, 17831 Ekerö
Phone: 08-56034146
City: Ekerö
Zip Code: 17831


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00

Comment on this business

to add HT Metalltryckeri AB map to your website;