facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HTH Kök Gävle

HTH Kök Gävle

About

Kvalitetskök, badrum och garderober i dansk design



"Drömmer du om ett nytt kök? Hos HTH i Gävle vet vi att köket är platsen där familj och vänner samlas kring god mat och trevliga stunder tillsammans. Du står för den goda maten medan vi står för att förbereda, designa, leverera och montera ditt nya kök. Alltihop något som garanterar att du får exakt det drömkök du vill ha.Hos HTH i Gävle är vi experter på att förverkliga köksdrömmar. Våra kökskonsulter lyssnar till dina önskemål om design och behov av praktiska lösningar. Oavsett vilka idéer och önskemål du har, stora som små, försöker vi att förverkliga dem ända in i minsta detalj."
Address: Valbovägen 335, 81832 Valbo
Phone: +46721560278
es.hth@nulm
City: Valbo
Zip Code: 81832



related searches: Hth kök gävle age, Köksdesign
Reviews
Torsdag 25 novmeber 17:51 så gick jag och min kompis in i eran butik, vårt första bemötande var att hon reste sig ur stolen och gav dirket ett intryck att hon inte ville ha oss där, vi ville bara kika runt och hon ville verkligen få ut oss hade en riktigt otrevlig ton och var väldigt oprofessionell och kommer aldrig besöka er igen, tror det var för jag var Ung och inte hörde hemma där jag vet inte. Allt jag kände var en riktigt otrevlig energi, så fort vi gick in så ville hon ha ut oss vi var helt tysta så ni inte missuppfattar mig och tror jag var stökig.
Bra stöd i val av produkt, toppen emballering i samband med transport till Sundsvall, bra monteringsanvisningar, bra produkt med hög kvalité. Helt enkelt väldigt nöjd.
Fantastisk service och kunnig samt trevlig personal.
Mycket kök men inte mycket mer.
Comment on this business

to add HTH Kök Gävle map to your website;